Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik járnak futni, hogyan...

Akik járnak futni, hogyan oldják meg a táska és az étel-ital elhelyezését? Vagy viszik a kezükben futás közben is a vizet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
30-60 percet ki lehet bírni étel-ital nélkül.
2012. máj. 2. 15:14
 2/8 Zakathol ***** válasza:
A gáztűzhelyet és a grillsütőt nem akarod magaddal vinni?
2012. máj. 2. 15:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Mivel ahol lakok, nem tudok hol futni (max. a helyi parkban a kellemes illatú hajléktalanok közt, vagy a szűk utcákon, ami nem praktikus), el kéne járnom valahova, és akkor kell vinni magammal egy pár dolgot (bérlet, iratok). Étel nem, de víz se ártana.
2012. máj. 2. 15:34
 4/8 anonim válasza:

Én rendes degeszre tömött női táskával (smink, cigi, minden) járok edzésre, versenyekre.

Minden normális futópályán van porta, vagy zárható öltöző, ezt 12 év futás után mondom.

20/L

2012. máj. 2. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
A futópálya eszembe se jutott, Margitszigetben gondolkodtam:) Budapesten hol van ilyen futópálya?
2012. máj. 2. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
A Margitszigeten nincs kút? Övtáskát tudok javasolni, esetleg egy mini hátizsákot.
2012. máj. 2. 16:06
 7/8 anonim válasza:

Én a decathlonba vettem olyan kulacsot, amit kézben lehet fogni és egyáltalán nem kényelmetlen. Érdemes megnézni és ezer forint alatt van.

Egy túrórúdit szoktam még magammal vinni, ha messzebb megyek futni, az meg elfér a karra való tépőzáras mini tartómba (ez meg tescos).

Anikó

2012. máj. 3. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, köszönöm:)
2012. máj. 3. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!