Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyás, súlyzós edzés jó lesz...

Fogyás, súlyzós edzés jó lesz így?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lány vagyok és fogyókúrázom. Eddig úgy szoktam súlyzós edzést végezni, hogy pl. bicepsznél 2 kg-al, ebből kényelmesen meg tudtam csinálni 3-4 sorozatot 12-15 ismétésszámmal. Most az imént olvastam, hogy ez nem a legjobb megoldás, akkor sem ha fogyás a célom, hanem elég lenne kevesebb sorozatszámmal mondjuk 6 nagyobb súllyal. Mondjuk akkor csináljam ezentúl 5-6 kilóval?
2012. ápr. 29. 20:31
 1/4 dirtboy ***** válasza:

nem a súlyemeléstől fogsz fogyni hanem a szálkásító diétától és az aerob mozgástó.

a kondi persze mehet mellette de nem attól fogysz.

2012. ápr. 29. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:

heti négyszer végzek aerob mozgás és háromszor súlyzóst, 2x táncedzésem van, tehát úgy gondolom, a mozgás megvan

étrendem is van

most a súlyzós edzést az izomtömeg megtartása miatt kérdezem, hiszen azt is olvastam, hogy az könnyen megcsappanhat diéta alatt illetve minél kevesebb az izom annál nehezebben fogyok

2012. ápr. 29. 20:39
 3/4 dirtboy ***** válasza:

ha eddig is kondiztál csináld ugyan úgy,ha meg most kezdtél el kondizni a fogyás miatt akkor mindegy hogy hogyan is csinálod mert a testednek új.

azaz jó a 6 és jó a 12ismétlés is.

2012. ápr. 29. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
kondizni nemrég kezdtem, diétázni régebben már
2012. ápr. 29. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!