Igen nemm kérdése:
Fekvenyomás lánccal? Miért jó az?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 19:43
1/8 dirtboy válasza:
kimondta hogy jó?
hol szoktak lánccal nyomni?
2/8 anonim válasza:
Full force-s reklámokban nyomják így, mert az olyan hard core.:)
3/8 anonim válasza:
Lánccal tolódszkodni szoktak általában, azt láthattad:)
Így tolódszkodásnál a tricepszet nem csak a saját testsúllyal edzik, hanem még rádobnak "pár" kilót.
4/8 anonim válasza:
Én sem értem miért jó, pedig guggolásnál is használják : http://www.youtube.com/watch?v=pBsWHzWpAOk vagy mma-sok kettleball mellé
5/8 dirtboy válasza:
mondjuk így hogy a guggolásnál a lánc le ér a földre azt eredményezi hogy ahogy guggol le egyre könnyebb a súly mivel azok a láncszemek amik a földön vannak azokat már nem kell tartania az csávónak.
minél lentebb guggol annál könnyebb a súly a rúdon.
6/8 A kérdező kommentje:
20:25
Azért egy tolódzkodást és egy fekvenyomást még csak megtudok különböztetni :)
2012. ápr. 22. 23:19
7/8 anonim válasza:
Persze gondoltam, bocsi, én fogalmaztam rosszul:D
8/8 G'sX válasza:
"Így tolódszkodásnál a tricepszet nem csak a saját testsúllyal edzik, hanem még rádobnak "pár" kilót."
majdnem, csak nem
az a lényege, hogy előredönti a törzsedet és így kevésbé terheled a tricepszed és jobban a melled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!