Miért nem érzem a fekvenyomást?
Magas, vékony vagyok (190/80) és szinte egyáltalán nem fejlődik a mellem, 40 kilóval szériázok össz vissz, 60 kiló a max amit egy ismétléssel kinyomok.
Elolvastam minden útmutatást, de nem érzem, hogy dolgozna a mellem fekvenyomáskor.
Próbáltam egyenes padon, ferde padon, felemelt lábbal, kis súllyal, nagy súllyal, széles fogással, szűk fogással, mellhez eresztve, nyakhoz eresztve, nem fogom át a rudat, hogy ne a karom dolgozzon,próbálom leszorítani a vállam és a mellizomra koncentrálni de egyszerűen nem érzem át...a vállam elfárad, már az alkaromban is kidüllednek az erek de a mellemben szinte semmi.
Mit csináljak még, hogy ráérezzek? csak nem vehetem ki a fekvenyomást a melledzésből...
Tudtok olyan gyakorlatot mondani, aminél garantáltan érzem, hogy egyáltalán milyen az amikor a mellem dolgozik?
Vagy ha valakinek hasonló problémája volt/van, bármilyen tipp esetleg?
kézi súlyzóval próbáld ki esetleg.
rúdnál nem tudom figyeltél e arra hogy lent jól megnyúljon a mellizom fent meg megfeszüljön.
és nem látom hogy azt próbáltad e hogy lassabban hajtod végre a gyakorlatot.
tárogatásnál már csak érzed a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!