Fekvenyomás? (a Többi lent)!
1) Súly hosszú ú.
2) Ideje pontos j.
3) A kiegészítő is természetes.
4) A kiegészítő azért kell, hogy az étrendben levő hiányosságokat kiegészítse, hozzáadjon egy kis pluszt, felhozza arra a szintre, hogy fejlődhess tőle. Nem azért, hogy na, legyünk még erősebbek.
Szerintem ez igen jó eredmény, viszont táplálék kiegészítőket eddig is használhattál volna, mondjuk edzés utánra tejsavó protein +dextróz (vagy vitargo) mehetne.
Vagy más kiegészítőkre gondoltál? :)
A legtöbb kiegészítőt tejtermékekből, egyéb élelmiszerekből készítik, de koncentráltabban tartalmazzák az izmok fejlődéséhez az aminosavakat, vitaminokat, szóval ha egészségesen étkezel nem szükégesek, de nem is ártanak.
Arra kell odafigyelni, hogy ne használj hormontartalmú cuccokat, mert azok egy életre tönkre vághatnak, és az lesz a legfőbb vágyad, hogy olyan legyél mint előtte: egészséges.
A testépítőknél hasznos, de nem egészségmegőrző szerek:
növekedési hormon(STH), IGF1, inzulin, tesztoszteron propionát, Sustanon, Trenbolone, Deca Durabolin, Masteron, Proviron, Winstrol V, Cytomel, Cytadren, Arimidex, Clenbuterol, Anavar
Ha ezek közül látod valamelyiket akkor keress rá az élettani hatásaira, de ne tesépítő fórumon és oldalon, hanem komolyabb helyen.
Jó pap is holtig tanul. Legközelebb már nem fogod ezeket eltéveszteni, így senki nem fog beszólni. Ollé.
Az általad említettek is természetesek, de ők csak egy kis csoportja a kiegészítőknek, így ha rájuk vagy kíváncsi, akkor azt kérdezd, mert mi csak arra tudunk válaszolni, amit írsz, arra nem, amire csak gondolsz. Úgy tudom ezek csak edzés előtti energizálók, szóval ha úgy érzed, rádférne egy kis plusz energy, akkor bepróbálkozhatsz vele. De inkább várd meg egy hozzáértőbb válaszát.
"scitec nutrion mass 5000- et egy hónapig ami szerintem elhanyagolható ezért nem írtam! Én most Hot blood ra vagy nitrox therapy ra gondoltam."
nincs scitec mass 5000 és a nitrox therapyt meg hot bloodot a (nem polc nagyon okos) pult alól adják idióta?
kérdező te azt sem tudod merre folyik a lánchíd de a hozzá értő válaszolókat akik érhetőokok miatt válaszoltak így leugatod.
nem neten kell nagyszájúskodni.
fogadde el hogy hülye vagy hozzá és más jobban tudja.
ilyen dolgokat nem tudsz hogy mit szedtél.ű
scitec mass 5000? a világon nincs ilyen
pult alóli hot blood?
te mégis miről beszélsz?
én a helyedbe vissza sem írtam volna ekkora bakik után mert ez tényleg gáz,inkább hallgattam volna.
a 128kiló tényleg nem rossz teljesítmény de nem ártana képezned magad fejben mert totál a káosz odabent.
akik meg értenek hozzá azoknak meg ne ugass be mert nem érsz el vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!