Fekvenyomás? (a Többi lent)!
Figyelt kérdés
Szóval 2 éve kezdtem edzeni! ( súlyzós edzés) akkor 20 kg- al kezdtem most járok 128 kg- nál. És ezt természetesen értem el! 17 vagyok 75 kg. Szerintetek ez jó teljesítmény? Fogok még sulyba fejlődni? Vagy most már itt lenne az idelye szednem valami kiegészítőket? A célom a sulyom 2 szerese fekve!2012. ápr. 4. 10:51
11/15 A kérdező kommentje:
Na ugye van az úgy hogy nem olvasunk el rendesen dolgokat és aztán meg lehordjuk az embert! És a kérdésemre sikerulhet még valamilyen választ kapni?
2012. ápr. 5. 00:43
12/15 anonim válasza:
Nekem most NO-explode energizálóm van: [link]
Az a tapasztalatom, hogy sokkal jobban bírom vele az edzést, de nem az 1 ismétléses maximum súlyt dobja meg, hanem a sorozatok közben nem fáradok ki és a 3. sorozatban is szinte ugyanannyi ismétlést tudok belenyomni a súlyokba, mint az első sorozatnál. Hasonló lehet a hot blood is, szerintem nem sokat tesz hozzá a max nyomáshoz, csak pörgősebb lesz az edzésed.
De próbáld ki nyugodtan, nem rossz egy NO-explode-al edzeni.
13/15 G'sX válasza:
nem a lóf@szt nem a hot bloodra írtad, max nem arra akartad, de akkor még fogalmazni se tudsz, bár a "polc alól"-ból ez már kiderült, arcból meg vissza kéne venni, hülye vagy ennyi, de még van időd elvégezni az általános iskolát
14/15 A kérdező kommentje:
montez köszi a választ rákerestem! Elég jónak tűnik! Átgondolom! G'sx neked jó olvasni a bejegyzésedet és képzeld már elvégeztem az iskolát csak annyi a hiba, hogy nekem nem magyar az anyanyelvem! Ami neked lehet, hogy az!
2012. ápr. 5. 09:20
15/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdező írásai abszolút nem érthetetlenek a gy.k. átlagához képest, szóval nem értem miért kell belekötni, talán még az első jogos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!