Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hagyjam a koxot vagy ne?

Hagyjam a koxot vagy ne?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok(ne akadjatok ki)14éves korom óta edzek közte volt egy zirka másféléves szünet.Utóbbi másfél évbe kezdődtek az igazán kemény edzések a belem kihajtom,heti 3szor,sose hagyok ki edzést van hogy otthoniak is sokszor beiktatok,kajám oké,eddig creatin nyomattam meg tömegnövelőket,58kgrol(iszonyat vékony gyeek voltam:D) indultam most vagyok 82,180cm magas,kar 41,elgondolkodtam hogy nyár előt egy kis koxot beiktatok,vélemények?Jo az később is vagy mehet.Tuti ésszel csinálnam nem egy kis k.öcsög vagyok aki cs habbi gyúrós,az életem a sport,kicsit "függő"is vagyok:D
2012. ápr. 22. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha ezt végignézed akkor kisem próbálod!! http://www.youtube.com/watch?v=o9QydE15TCQ&feature=related
2012. ápr. 22. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem készülsz versenyzőnek, akkor hagyjad. Eddig is jól fejlődtél nélküle.
 3/10 dirtboy ***** válasza:

nem kell kox,később is csak akkor ha versenyezni is akarsz,ha nincs ilyen hajlam hogy színpadra állj /nem 1x/ akkor nem kell koxhoz nyúlni.

még nem tudhatod hogy mit hoz a jövőd az is lehet hogy pár év múlva már edzeni sem lesz időd akár mennyire is vagy most bele zúgva.

ne kezdj el koxolni,tudsz simán fejlődni kox nélkül is.

4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, szép eredmény! Ne nyúlj semmi szarhoz, túl fiatal vagy még, 25 éves korod előtt eszedbe se jusson, felborítod a hormonrendszered egy életre. Folytasd ezt a lendületet, ha úgy érzed megálltál a fejlődésben hagyj ki 2 hetet, vagy csinálj más jellegű edzést mellé egy pár hónapig. Szteroid használó voltam, saját tapasztalatomból és a környezetemből tanulva előbb utóbb megvan mindenkinél a hátul ütője. Én is úgy indultam neki, hogy majd én okosabb leszek, de senki se az. Edzést folytatom azóta is.
2012. ápr. 22. 19:26
 5/10 Zakathol ***** válasza:
A csajok szokták ugyanígy bemagyarázni maguknak hogy "arra a cipőre miért van szükségem" :D
2012. ápr. 22. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:
á olyan nem lesz hogy abbahagyom az edzést ez olyan biztos mint az hogy most ide írok:D jólvan kössz a válaszokat!csak gondoltam nyár előt egy kis keményebb pumpálás:D
2012. ápr. 22. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
azér amikor a csávó mondja,hogy a koxxal egy edzést ellinkeskedő,minden hétvégén piázós,lusta ember is jóval jobb tud lenni mint a legelszántabb naturál testépítő az felba.szta azért az agyAMAT: D
2012. ápr. 22. 21:19
 8/10 dirtboy ***** válasza:

de egyébként sietsz valahová vagy miért kell neked gyorsan izmosnak lenned?

frank zane ha jól tudom 21évet edzett az első versenyéig.

nem csak az izmokat kéne szeretni hanem az utat még izmos leszel azt is.

2012. ápr. 22. 21:30
 9/10 A kérdező kommentje:
az utat imádom a legjobban,az a baj hogy tényleg iszonyat keményen edzettem,sose linkeskedtem,nyáron ha épp nyaraltunk akkor is megtötltöem 2jo nagy vödröt vizel egy partvis mehetet a bicepsz az 50fokba és túl sok koxos van a közelembe és zavar hogy gyorsan nőnek,tényleg iszonyat sokat"szenvedek"ezér érthető hogy zavar hogy ők meg feleannyit se és már szinte előb vannak
2012. ápr. 22. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Persze, toljad csak.
2012. ápr. 23. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!