Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elértem a kívánt tömeget de...

Elértem a kívánt tömeget de nem egészen egyenletesen jött fel, hagyjam abba a tömegnövelő szedését, vagy továbbra is alkalmazzam?

Figyelt kérdés

65 kg voltam a 171 centimhez, elkezdtem edzeni, szerettem volna izmosodni, ezért fehérjét és tömegnövelőt is szedtem. 3 hónap alatt felszedtem 10 kilót, most 75 kiló vagyok. Ez nagyszerű volna, de a tömeg nem egyenletesen jött fel, inkább az úszógumi tájékára 1 centi zsír körbe. Természetesen fejlődtem izomzatilag is, ez leginkább a tartásomon látszik meg egyelőre. Én viszont nyilvánvalóan azt szeretném elérni, hogy a vállam legyen széles, a hasamon pedig nagyon minimális zsír legyen csak. A kérdés tehát az, hogy most elértem a 75 kg-ot ami a célom volt, hagyjam abba a tömegnövelő szedését? Vagy szedjem továbra is, 80-85 kilóra meghízom és majd utána szálkásítom le? Egyedül attól tartok, hogy a további tömeg is nagyrészt zsyrban fog jelentkezni a hasamon, azt pedig már egyáltalán nem szeretném. Mit tudnátok tanácsolni? Az is gond ugyebár, hogy most már lassan új nadrágokat kellene vennem, mert kezdem ezeket is kihízni pedig ezeket is két hónapja vettem... Annak pedig nem sok értelmét látom hogy veszek újra 2-3 nadrágot csak azért hogy pár hónap múlva szálkásítás után leessenek rólam, szóval úgysem tudnám használni azokat.

Az étkezésemmel biztosan nincs baj, szinte csak barnarizsen, csirkemellen paradicsomon savanyúságon reggel banánon tejen és műzlin, este pedig halon élek...

Előre is kösznöm az ötleteket, tapasztalatokat, praktikákat

2011. nov. 24. 14:18
 1/4 dirtboy ***** válasza:

pedig a kajád lesz a baj,nem is számolod szerintem csak eszel mint össze vissza meg nyomod orrba szájba a tömegnövelőt és csodálkozol hogy zsírosodsz.

csökkentsd a a ch bevitelt,tejet hanyagold.

2011. nov. 24. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

tömegnövelő helyett protein.

jumbót eszel?

2011. nov. 24. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem eszem túl sokat, két óránként eszem kisebb adagokat és nap közben csak szilárd ételeket esezm. Hetente háromszor edzek, nagyjából fél hattól hétig, és nyolc körül iszom meg a turmixomat. A turmixom tartalma 50g Biotech-es Max Gain Plus, illetve 60g fehérje. A nap semmilyen más szakaszában nem fogyasztok tömegnövelőt... Ráadásul elméletileg eől a tömegnövelőből 4 kanál, azaz 200g kellene egy nap, így is 50g-ot eszem csak, nem ettem 200g-ot az elején sem soha, ezért nem értem a dolgot.

Az igaz hogy naponta iszom egy liter Coca Cola-t. Ez lenne a ludas önnmagában? Sajnos még nem tudtam teljesen leszokni róla, más egyéb káros szenvedélyem pl alkohol cigi kávé nincs, csak a Cola :D Ha teljesen kiiktatnám a Cola-t, vagy Light-ot fogyasztanék sokat jelentene?

2011. nov. 24. 16:26
 4/4 dirtboy ***** válasza:

nem hiszem hogy a kóla a ludas,azért annyira nem hizlal az.

hány g szénhidrátot fogyasztasz naponta?

a max gaint könnyen tudod helyettesíteni és jóval olcsóbb lenne mint meg venni a boltban.

2011. nov. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!