Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az orvos azt javasolta h...

Boykaa kérdése:

Az orvos azt javasolta h hagyjam abba a boxot!?

Figyelt kérdés
elég régóta öklözök és múltkor voltam sport orvosnál és azt javasolta h azonnal hagyjam abba mert elroncsolódik az öklöm.Ez alatt mit érthetett?(nem kérdeztem meg mert ideges lettem)
2011. nov. 25. 19:26
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
még egy kérdés...azért is gyengülhet a szemem mert már sokat kapott?
2011. nov. 25. 19:32
 2/16 anonim ***** válasza:

hosszú távon nem jó a fejnek (fejeden/ben lévő szerveknek a sok kemény rázkódás, ez igaz).

az öklöd..? fáj? kesztyűben üttök.. vannak amúgy hülye orvosok, de egy orvostól amúgy se várd hogy megértse hogy veritek egymást. az ő szemszögéből gondolom csak jót akart. ettől még lehet hogy hülyeséget beszélt.

2011. nov. 25. 20:14
 3/16 A kérdező kommentje:
zsákolni legtöbbször bandázsban,bunyózni kesztyűben..egyébként nem fáj vagy is nem érzem kivan már idegelődve,az orvos tapingatta és ekkor mondta
2011. nov. 25. 20:18
 4/16 anonim ***** válasza:
teljesen nem akarom lehülyézni, mert lehet ért hozzá.. de hát nem lehet küzdősportot csak úgy abbahagyni. ha mondjuk a szex az élet alapja, akkor ez a 2. legfontosabb az életben :D
2011. nov. 25. 20:22
 5/16 A kérdező kommentje:
így van:)))
2011. nov. 25. 20:24
 6/16 anonim ***** válasza:

menj el másik orvoshoz is szerintem.

meg egy zsákolókesztyű sem ártana.

egyébként nem te vagy az a theboyka666,aki bunyós-ökölvívó- videókat rak fel jutúbra magáról?

2011. nov. 25. 21:29
 7/16 A kérdező kommentje:

nem...:D

am van zsákoló kesztyűm,de bandázsban jobban edződik

2011. nov. 25. 21:31
 8/16 anonim ***** válasza:

úgyis kesztyűben bunyózol,ha meg néha nem,azt kibírod,uh felesleges keményíteni az öklöt.

tropára fog menni a kezed,használd a zsákoló kesztyűt ha nem akarod tropára tenni magad.

2011. nov. 25. 22:11
 9/16 A kérdező kommentje:

:)...12éve öklözök ha azt nézzük h mióta edzek "normálisan" akkor akkor 7éve öklözök,mert 4évesen kezdtem,de mind1

egyébként az öklöm oan szinten kivan már idegelődve h akármit csinálok vele nem érzem...

a kezem nem is naon érdekel h nem érzek rajta semmit,ink azon vok kiakadva h kb 1-2hete elég sokar romlott a szemem,sok minden homályos...a ledes szoba órát már 2méterről nehezen látom..

2011. nov. 25. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Lehet rosszabb minőségűek a csontjaid és a pocok, de lehet hogy az orvos egy barom. Ha igaza van akkor viszont jobb ha rá hallgatsz, sajnos az ilyen dolgokkal nem jó szarakodni.

Menj el egy másikhoz is szerintem, anelkül hogy tudatnád vele az előző eredményeit. Ha ugyan ezt mondja akkor keress más hobbyit szerintem, vagy ha nagyon hiányzik a hangulat akkor edzősködj.

A szemed pedig sérülhet pláne 12 év után, az elég sok boxolónál előfordul, különféle agykárosodásokkal egyetemben.

2011. nov. 25. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!