Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol fiatal korban?

Danabol fiatal korban?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.

2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.

2012. ápr. 17. 22:03
1 2 3 4 5
 41/46 the viper válasza:
meg ha gyúrsz ,edzel is..ne azért csináld na most nyár van szedjek mindenféle szart mert jön a jó idő és nézünk már ki valahogy...télen meg szarok az egészbe...nekem se olyan jó a mellkasom de majd jön az eredmény testépités évekről szól nem hetek és hónapokról..
2012. jún. 22. 10:12
 42/46 A kérdező kommentje:
hát igen,tudom..nem is akarok nagydarab lenni,egyszerűen a mellem kéne felhozni,mert zavar,ha lekell vennem a pólót,hogy mellem sincs szinte..ennyi az egész
2012. jún. 22. 14:01
 43/46 anonim ***** válasza:

te vagy az Bence?

mellesleg én is hasonló cipőbe járok mint te, fiacskám.

sok marha meg írja, hogy a kemény edzésnek meg lesz az eredménye, etc.etc. ez nem hittan, hogyha hiszel valamibe akkor isten megsegít, csak erősen kell akarni...

a kemény edzés önmagában lópéniszt se ér!! én is itt b@sztam rá fiatal fejjel, hogy a sok önjelölt edző mondta, hogy kemény edzésnek idővel mindig meglesz az eredménye. az eredménye annyi volt, hogy jól túledzettem magam, annyira hardcore voltam...

a megfelelő intenzitású edzésnek, a KAJÁNAK, és a minőségi alvásnak lesz meg az eredménye.

de a kérdés nem ez volt, bocsi h kissé elkalandoztam.

szal én 18éves vagyok, közel 3éve edzek. már elég lassan fejlődök sajnos, így én is gondoltam a koxolásra.

eleinte úgy voltam vele, hogy én semmilyen körülmények között nem fogom kockáztatni az egészségem, de gondolom minden KOMOLY testépéítő ismeri azt az érzést, amikor elkap a gépszíj, és soha nem vagy elégedett magaddal, mindig kicsinek látod magad (adonisz szindróma).

hát én is így voltam vele, ezért kva sokat olvastam, informálódtam, természetesen itt is mindenki teljesen mást mondott, szal nem volt egyszerű kiigazodni a dolgokon.

végre eldöntöttem magamba, hogy koxra adom a fejem, természetesen elmentem volna kúra előtt-alatt-és utána is vérvételre, és ha gáz van leállok.

a kérdés: honnan szerzek minőségi cuccot? ez EGY LUTRI!!! a szemesekből gyakorlatilag nem létezik eredeti. ha szerencséd van akkor kifogsz egy jó utángyártottat, amibe akad egy kis hatóanyag, ha nincs akkora szerencséd akk kifogsz egy olyat amibe lópénisz sincs, és ha szerencsétlen vagy akk egy olyat kapsz ami fel van nyomva metiltesztóval, vagy más sz@rral.

nekem amúgy stana volt szimpi elsőre, én alapból nem gondolkoztam ilyenekben mint dana, mert májgyilkos.

aztán meggyőztek, h szúrni kéne. csak ez macerásabb, mert szülők is jobban észreveszik, plusz néha gyullad is, meg feszül, alig lehet leülni.

na lényeg a lényeg, testolicon, és winstrol-on gondolkoztam, mivel épp diétába vagyok.

sokan mondták, hogy az ő cuccok 100% eredeti, mindenki elégedett, etc.etc. én azért elmentem egy szakértőhöz (neves versenyző) akiről az a hírt terjedt, hogy tényleg minőségi cuccot tud szerezni, több ismerősöm is vásárolt tőle. elmondtam neki mi a célom, mit szeretnék, stb. de szerencsére lebeszélt a dologról. elmondta személyes tapasztalatait, és minden egyebet, úgyhogy rájöttem, hogy egyelőre semmiképp nem szabad szúrni!!!

TEGYÉTEK FEL A KÉRDÉST: MEGÉRI??? a legtöbb ember max pár évig tolja, és abbahagyja, mert elmegy a kedve, anyagi okok, családi háttér, ezer oka lehet. a fizikum elszáll, de az esetleges koxxal felmerülő mellékhatások megmaradnak.MEGÉRTE?

ha versenyezni akarsz, és tényleg közel vagy már a színpadi formához, akkor talán van értelme.

én nem vagyok egy álszent b*zi, én se tettem le a kox témáról végleg, talán később tolni is fogok valamit, de 20éves kor alatt semmiképp nem nyúlok ilyesmi, nem akarom hogy a barátnőmet másnak kelljen leápolnia, vagy bármi egyéb bajom legyen. így is tudok lassan fejlődni, rengeteg pénzt,időt,energiát beleölve, ami egy kicsit fájó, de legalább az egészségemmel nem lesz probléma.

amúgy a kérdés régebbi, lehet h felesleges koptattam a pofám, tolsz már valamit, vagy letettél a tervről?

2012. jún. 30. 17:20
 44/46 A kérdező kommentje:

köszi a választ,ilyenekre voltam kiváncsi..

hát sajnos még most sem tudtam eldönteni,olvasgatok oldalakat,aztán rájövök,hogy nem éri meg nekem ez az egész..

aztán leállok róla,később megin beindulok,hogy valamit kéne..ez megy már jó ideje,szal nem kezdtem el.

2012. júl. 1. 17:33
 45/46 anonim ***** válasza:
ja, én is folyamatosan dilemmában vagyok. olvasgass a peptidek után, az is egy érdekes dolog, engem most az foglalkoztat inkább.
2012. júl. 1. 17:51
 46/46 A kérdező kommentje:
meglesem,egyébként nem Bence vagyok.
2012. júl. 1. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!