Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol fiatal korban?

Danabol fiatal korban?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.

2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.

2012. ápr. 17. 22:03
1 2 3 4 5
 21/46 mufflon ***** válasza:

danabol-al amit felszednél annak nagyrésze csak víz lenne! könnyen aromatizálódik, gynecomastia léphet fel amitől a melledbe csomóképződik azért szokták a nolvadex-et alkalmazni plusz kúra után hcg szuri hormon visszaállitáshoz !

ha kreatin monohidrátot szed akkor felszedhet hirtelen pár kilót mert egy kevés vízet raktároz plusz erő növekedést eredményez de a szedése abba hagyása után a víz kiürül a szervezetéből igy csak a felszedett izom marad meg rajta meg az első pár hónapba sokat nő az ember !

2012. máj. 13. 22:04
 22/46 A kérdező kommentje:
tehát,ha feljön 8 kg +4kg izom,abból az összes víz lejön,de az izom gondolom megmarad..mivel emeli a fehérjeszintézist több fehérje tud beépülni,ezért több izmot lehet felszedni a kúra alatt..az a 4kg megmaradna nem? de az ilyet még nem értem,az előző srácról amit írtam,álítólag kreatintól nőtt meg így,ami baromság..danaboltól,ha összesett volna,láttam volna rajta..de ugyanakkora, mint volt..hát nem értem az ilyet,nemhinném,hogy azóta is folyamatosan kokszolna
2012. máj. 14. 06:59
 23/46 mufflon ***** válasza:
erre csak annyit mondok ha jó a levezetés a kúra után plusz a kajálás is rendbe van 400-500g fehérje naponta akkor valószínűleg több megmarad de szoktak mellé mást is szedni pl:deca-durabolin a jobb minőség érdekében deca-val kezdik 4hétig heti 1x 300mg majd a 4.héttől a danabollal együtt 20mg/nap a deca marad heti 1x 300g és ez igy megy a 10.hétig aztán 1hét szünet hogy kiürüljön a szervezetből a dana meg a deca utánna HCG szuri 12.héten 5-7,500IU 13-14héten 5000IU hogy a hormonháztartás rendbe jöjjön de hogy mennyi marad meg az genetika kérdése is
2012. máj. 14. 18:22
 24/46 mufflon ***** válasza:
ja és még annyi hogy danabolból rengeteg a hamis gyártmány meg az összes szemes szteroidból igy nem ajánlom és nem is azért írtam mert ajánlom !
2012. máj. 14. 18:25
 25/46 A kérdező kommentje:
egy eléggé szakértő fog segíteni nekem,metha+primobolan kúra lenne,erről valami vélemény?
2012. máj. 14. 20:31
 26/46 anonim ***** válasza:

A mellizmod edzésével lehet a gond. Azon kéne valamit változtatni. Lehet, hogy nem edzel rá elég keményen, de az is könnyen lehet, hogy túledzed. Hogy szoktál edzeni?

A danabolt felejtsd el, később megbánnád.

2012. máj. 29. 18:10
 27/46 A kérdező kommentje:

hát már sok féle képpen próbáltam,először 30 fokos padon,4x10-12

vizszíntesen fekvenyomás,tárogatás,áthúzás

egyébként észrevettem,hogy valamelyik edzésen alig akar bedurranni a mellem,másik edzésen meg tök jól bedurran,ez mitől függ?

most kezdtem el az edzést,az első mell edzésem után brutálisan izomlázam volt,viszont edzésen nem durrantam be olyan jól..

egyébként elég formátlanúl fejlődött a mellem,csak külső részén van az a kis tömeg,belső részén meg semmi,elég hülyén néz ki..

2012. máj. 29. 20:04
 28/46 A kérdező kommentje:
mindenem nagyon jól fejlődik,de egyszerűen a mellem nem nagyon akar..itt a nyár és hát eléggé zavar,hogy sokkal beljebb van,mint a hasam..bár ennyi idő alatt nem tudok rajta sokat változtatni,ezért gondoltam szteroidra..
2012. máj. 29. 20:06
 29/46 anonim ***** válasza:

Próbálj 4*8-at nyomni (nem kell 10-12) de azt akkora súllyal, hogy a végén már ne bírj többet nyomni. Jó ha van melletted aki segít, és ha az utólsókat már csak egy kis segítséggel tudod csak kinyomni az sem baj de teljes erőből nyomja és lassan. A vízszinzes pad az alapja mindennek, a többit akkor érdemes bevetni amikor már elértél egy szintet. A tárogatást szintén vízszintes padon tudom ajánlani (2db szabad súllyal).

Egy héten csak egyszer edzzél egy izomcsoportra de akkor hozd ki magadból a maximumot. Egy izomcsoportra ne edzzél többet 45 percnél de a gyakorlatok között ne pihenj túl sokat. Mivel a mell közepesen nagy izon 2-3 féle gyakorlatot csinálj rá, mindenből 4*8-at a lehető legnagyobb súllyal amivel még teljesíteni tudod. Szoktak 6*6 is ajánlani, én mindkettőt próbáltam és mindkettőtől fejlődtem, de talán jobb a 4*8.

Szeroidot ne használj mert az mindenképpen káros, és ráadásul nem is marad meg úgy mint a tisztán felszedett izom. Nameg az egészség mégiscsak fontosabb mint a külső, nemigaz?

2012. máj. 29. 20:33
 30/46 A kérdező kommentje:
hát fontos az egészség,de én úgy gondolom 1 kúrától komolyabb bajom nem lehet egészségileg
2012. máj. 29. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!