Komoly problémái lesznek?
Üdv
Az ismerősöm (régebben legjobb barát, de irgalmatlan rossz társaságba került engem meg sokszor szarban hagyott, így már csak ismerős, egyébként 16 éves fiú, 1,5-2 éve edz) végigcsinált egy danabol kúrát. Megpróbáltam lebeszélni, de nem ment. Látszik is az eredmény a srácon, előtte volt 34-es karja, most meg van 40-es.
Hülye volt sajnos, tudom, de nem tudtam rajta segíteni, ilyen sokat számít a társaság.
Komoly priblémái lesznek egészségügyileg?
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én soha nem fogok szedni szteroidot.
Ha továbbra is szedni fogja, huzamosabb ideig, akkor igen, lesznek.
16 éves suhanc, sajnálatos.
A szüleinek gratulálok...
gratulálok neki, egy a sok danabolos vagányfiúból.
még meg is úszhatja, mindenféle komoly probléma nélkül, de csináljon még végig pár ilyen "minőségi" kúrát, majd akkor sírhat. ha nem is még akkor, de évek múltán vissza fog jönni a Danabol mellékhatása.
különben neki semmilyen szteroid nem való, sehogyan, mert a kérdésedből sem azt olvastam, hogy a fiú jelenleg a Mr. Olympia címre edz. majd ha ott tart, akkor azt mondom, oké.
utolsó:
,,mert a kérdésedből sem azt olvastam, hogy a fiú jelenleg a Mr. Olympia címre edz. majd ha ott tart, akkor azt mondom, oké."
Ugyan ezt mondtam én is.
Hihetetlen. Egy 18 éves sráccal jár edzeni, aki szintén szteroidozott vele párhuzamosan. Nem tudom megérteni őket.
Na mindegy, az ő életük. De azért rossz látni, hogy mi lett a srácból :/
Nem kell ezen felháborodni, mindenki tudja mit csinál, aki meg nem az meg is érdemli. Az utolsó előttinek meg csak annyit, hogy a szteroid felhasználás 85%-a nem az élsportban történik, szóval nem kell Mr. Olympia meg egyéb.
Ez csak annyiról szól, hogy a nagy tömeg mellé nagy erőt hajlamosak társítani az emberek. Én is foglalkozom testépítéssel, de az erőm nagy része nem abból, hanem az építőiparban eltöltött évekből származik, a testépítés nem más mint látszat. Sokkal nagyobb srácok jóval kisebb súlyokkal dolgoznak mint én. A harmadik voltam.
Én 15-évesen kezdtem el Szteroidot használni.
Addig nagyon jó még szeded :)
csak amikor már abba hagyod az egészet és olyan vagy mint egy fonnyadt szilva,
és nem hogy még csúnya de még impotens is...
(De én már rendbe jöttem)
Szerintem ez elég lecke lenni mindenkinek :)
És még nem utolsó sorba járok máj kezelésekre...
mert a hülye fejemmel ettem mint a C-vitamint... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!