Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Komoly problémái lesznek?

Komoly problémái lesznek?

Figyelt kérdés

Üdv

Az ismerősöm (régebben legjobb barát, de irgalmatlan rossz társaságba került engem meg sokszor szarban hagyott, így már csak ismerős, egyébként 16 éves fiú, 1,5-2 éve edz) végigcsinált egy danabol kúrát. Megpróbáltam lebeszélni, de nem ment. Látszik is az eredmény a srácon, előtte volt 34-es karja, most meg van 40-es.

Hülye volt sajnos, tudom, de nem tudtam rajta segíteni, ilyen sokat számít a társaság.

Komoly priblémái lesznek egészségügyileg?

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én soha nem fogok szedni szteroidot.

2012. ápr. 16. 20:17
 1/8 HurkaGyurka666 ***** válasza:

Ha továbbra is szedni fogja, huzamosabb ideig, akkor igen, lesznek.

16 éves suhanc, sajnálatos.

A szüleinek gratulálok...

2012. ápr. 16. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen , komoly problémái lehetnek tőle. Például : majd sírni fog ha nem lesz gyereke, nem fog felállni a farka, baszarik a mája, tiszta pattanás lesz, és még sokáig sorolhatnám.
2012. ápr. 16. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Most ne a mellékhatásokat nézzük csak, vagyis ne az általános egészségkárosító hatásait. Ilyen fiatalon nem nagy edzés múltja lehet, 1,5-2 év igazából semmi, nekem 4-5 év volt mire sikerült elsajátítanom hogyan is edzek helyesen, hogyan egyek, hogy alakítsam hozzá az életem. A legtöbb kis kokszos majom hamar kibukik, mivel már az elején is csak így tud elérni eredményeket, később képtelen lesz rá, hogy naturál módon fejlődjön és hosszú ideig orvosi felügyelet nélkül nem fog menni. Talán nem is az egészségügyi károsodás nagy ilyenkor, hanem az hogy megtudja találni a helyes utat és legyen türelme. Amúgy nem tudom mi lesz a mai generáció nagy részével, a sportban számukra csak a szteroid a célravezető, a szórakozásban pedig a drogok, tisztelet a kivételnek.
2012. ápr. 16. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
kúra után egy hónappal nézd meg...
2012. ápr. 16. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:

gratulálok neki, egy a sok danabolos vagányfiúból.

még meg is úszhatja, mindenféle komoly probléma nélkül, de csináljon még végig pár ilyen "minőségi" kúrát, majd akkor sírhat. ha nem is még akkor, de évek múltán vissza fog jönni a Danabol mellékhatása.

különben neki semmilyen szteroid nem való, sehogyan, mert a kérdésedből sem azt olvastam, hogy a fiú jelenleg a Mr. Olympia címre edz. majd ha ott tart, akkor azt mondom, oké.

2012. ápr. 16. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:

utolsó:

,,mert a kérdésedből sem azt olvastam, hogy a fiú jelenleg a Mr. Olympia címre edz. majd ha ott tart, akkor azt mondom, oké."

Ugyan ezt mondtam én is.

Hihetetlen. Egy 18 éves sráccal jár edzeni, aki szintén szteroidozott vele párhuzamosan. Nem tudom megérteni őket.

Na mindegy, az ő életük. De azért rossz látni, hogy mi lett a srácból :/

2012. ápr. 16. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell ezen felháborodni, mindenki tudja mit csinál, aki meg nem az meg is érdemli. Az utolsó előttinek meg csak annyit, hogy a szteroid felhasználás 85%-a nem az élsportban történik, szóval nem kell Mr. Olympia meg egyéb.

Ez csak annyiról szól, hogy a nagy tömeg mellé nagy erőt hajlamosak társítani az emberek. Én is foglalkozom testépítéssel, de az erőm nagy része nem abból, hanem az építőiparban eltöltött évekből származik, a testépítés nem más mint látszat. Sokkal nagyobb srácok jóval kisebb súlyokkal dolgoznak mint én. A harmadik voltam.

2012. ápr. 16. 22:01
 8/8 Mr.Koksz válasza:

Én 15-évesen kezdtem el Szteroidot használni.

Addig nagyon jó még szeded :)

csak amikor már abba hagyod az egészet és olyan vagy mint egy fonnyadt szilva,

és nem hogy még csúnya de még impotens is...

(De én már rendbe jöttem)

Szerintem ez elég lecke lenni mindenkinek :)

És még nem utolsó sorba járok máj kezelésekre...

mert a hülye fejemmel ettem mint a C-vitamint... :/

2012. ápr. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!