Danabol fiatal korban?
Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.
2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.
Nem állna be, ne is várd tőle, csak nagyon felborítja az egész hormonháztartást, csak ártanál vele, utána lehet hogy nagyobb gondjaid lennének, minthogy nem férfiasodsz, hanem akkor emiatt járhatod a dokit.
Amikről én beszélek, azok a tesztoszteron fokozók, nem szteroid. Ezeket sem ajánlják 17 évesen hanem 30 év fölött minimum.
Miért? Mert ebben a korban, a hormonszint iszonyú magasan van, ekkor van a csúcson. Minek megpörgetni pluszban? Ezért nem is érdemes, sőt szabad belenyúlni sem szteroiddal, sem tesztofokozóval.
úgy olvastam,hogy egy kúrától baj nem lehet csak,ha hosszú ideig szedi valaki..szeretnék biztosra menni,hogy kipróbáljam-e vagy végleg felejtsem el..
időszakosan előjönnek a pattanásaim,nem akarok tiszta ragyás arcot és a későbbiekben akármilyen mellékhatást,de nagyon nem lehet megmondani,hogy kinek milyen mértékben lesz mellékhatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!