Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol fiatal korban?

Danabol fiatal korban?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.

2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.

2012. ápr. 17. 22:03
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
mostanában időnként előjönnek a pattanásaim,szóval még nem állt be a hormonom..viszont szteroid után beállna végleg nem?
2012. ápr. 26. 15:53
 12/46 anonim ***** válasza:

Nem állna be, ne is várd tőle, csak nagyon felborítja az egész hormonháztartást, csak ártanál vele, utána lehet hogy nagyobb gondjaid lennének, minthogy nem férfiasodsz, hanem akkor emiatt járhatod a dokit.

Amikről én beszélek, azok a tesztoszteron fokozók, nem szteroid. Ezeket sem ajánlják 17 évesen hanem 30 év fölött minimum.

Miért? Mert ebben a korban, a hormonszint iszonyú magasan van, ekkor van a csúcson. Minek megpörgetni pluszban? Ezért nem is érdemes, sőt szabad belenyúlni sem szteroiddal, sem tesztofokozóval.

2012. ápr. 26. 17:12
 13/46 A kérdező kommentje:
viszont akkor sok testépítő miért kezdte már 16-17 évesen?gondolok itt Arnoldra,Lee Priest,nekik nem lett bajuk?
2012. ápr. 26. 17:19
 14/46 anonim ***** válasza:
haverom szedte nagyon megnőt (izomba)erős is volt ,mondjuk most is az most 23 éves ,ő olyan 18 évesen szedte , neki nem lett baja . csaja is volt mindig és nekem nem panaszkodot a gyerek hogy nem menne valami
2012. ápr. 30. 17:02
 15/46 A kérdező kommentje:

úgy olvastam,hogy egy kúrától baj nem lehet csak,ha hosszú ideig szedi valaki..szeretnék biztosra menni,hogy kipróbáljam-e vagy végleg felejtsem el..

időszakosan előjönnek a pattanásaim,nem akarok tiszta ragyás arcot és a későbbiekben akármilyen mellékhatást,de nagyon nem lehet megmondani,hogy kinek milyen mértékben lesz mellékhatása

2012. ápr. 30. 17:13
 16/46 anonim válasza:
nekem van egy ismerősöm, danával kezdte (veled egyidős egyébként), utána nagyon rákapott és egyre több dolgot kirpobált, nemtudom a belsőszervei hogyan működnek, de azt elmondta, hogy odalent azért elég puha neki :) szerintem hagyd a fenébe az egészet, inkább legyél egézséges mint nagydarab :)
2012. ápr. 30. 17:27
 17/46 anonim ***** válasza:
Ha neked megéri, hogy nyárra jobban kinézz akkor szedd azt a sz4rt. Lehet, hogy azért nem fejlődik a melled mert rossz technikával edzed. Milyen testalkatod van? (Ha jól tippelem magas vagy és hosszúak a karjaid)
2012. máj. 8. 20:19
 18/46 A kérdező kommentje:
nem,alacsony vagyok 170 cm sovány alkat..az egész body.builder.hu oldalt átolvastam volt 1 csomó cikk és videó direkt a mell edzésre,mind megnéztem és átolvastam.egyszerűen rossz a genetikám vagy nemtudom
2012. máj. 8. 20:24
 19/46 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom, de akkor se szedd azt a szutykot! Hidd el nem éri meg! Egyrészt, mert nem értessz hozzá. Másrészt, mert a danabol egy szar. Nem fogod tudni megtartani a tömeget. Inkább csak erőbe dob meg a danabol, meg egy halom vizet hoz.
2012. máj. 8. 20:50
 20/46 A kérdező kommentje:
sokan mondják,hogy amit felszedsz nagyrésze víz az le is jön ez természetes..mesélek pár dolgot..olyan másfél éve konditeremben megláttam egy srácot,elég sovány volt elkezdett edzeni,utána 2-3 hét múlva láttam és nagyon megnőtt.utána beszélgettem vele,azt mondta,hogy kreatintól nőtt ekkorára,persze én nem hittem el.tudtam valami más lehet a dologban..azóta sokszor látom és nagyából ugyanakkora a gyerek..most ez mitől van?nem hiszem,hogy másfél éve kokszol folyamatosan..
2012. máj. 8. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!