Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol fiatal korban?

Danabol fiatal korban?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.

2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.

2012. ápr. 17. 22:03
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

azon is gondolkoztam már,hogy mindenki ezt a csirke+rizs,tészta stb.. étrendet mondja,nagyon nem vagyok hajlamos a zsírosodásra,miután abbahagytam a kondit kb. 1 évre eléggé zabáltam a csokit,sütit,minden szarságot,még is eléggé szálkás voltam,kocka has..

szerintem,ha nem rizst ennék csirkével,hanem vmi kicsit "szemetebb" kaját,nagyobb tömeget tudnék felszedni a mellemre,ha kevés zsír is jönne mellé

2012. máj. 29. 20:56
 32/46 anonim ***** válasza:

A szemét kajától nem fogsz fejlődni. Nem lehet kikerülni a helyes táplálkozást. Ne mindig csirkét egyél, egy héten egyszer egyél vöröshúst is (pl. marhahús).

Tévedsz: egy kúrátol is lehet bajod, az egyéni reakciója a szervezetnek mindenkinél más. Ráadásul te még fejlődő korban vagy ezért még kockázatosabb belenyúlni a hormonháztartásba. Ráadásul egy kúra nem ér sokat, és nem nagyon marad meg. Tudod, ami könnyen jön az könnyen is megy.

2012. máj. 30. 10:08
 33/46 A kérdező kommentje:
értem,hát akkor kénytelen leszek elviselni magamat ,így ahogy vagyok
2012. máj. 30. 14:14
 34/46 anonim ***** válasza:
Miért, mi bajod van magaddal?
2012. máj. 30. 15:48
 35/46 anonim ***** válasza:
A kemény edzésnek előbb-utóbb meg lesz az eredménye. Hajrá!
2012. máj. 30. 15:49
 36/46 A kérdező kommentje:
hát kicsit előbb írtam,hogy a mellemmel nagyon nem vagyok megelégedve:D nem az a strand gyurós vagyok,nem érdekel hányas kezem van stb..csak a mellemet szeretném felhozni,mert baszhatom,ha kockás a hasam,de semmi mellem nincs,ezért nyárra akartam kicsit felhozni,hogy valahogy nézzen is ki..azért gondoltam én a szteroidra,mert ennyi idő alatt nem lehet fejlődni annyit,hogy nagy mértékben látszódjon a fejlődés..
2012. máj. 30. 16:21
 37/46 A kérdező kommentje:
egyébként én kiskoromban,14 évesen voltam kb. 150 cm 35 kg..és strandra se mertem nagyon menni,eltudod képzelni,hogy nézhettem ki,azóta szégyellem magam, ha lekell vennem pólót :S nagyon vékony csontozatú vagyok,derekem is iszonyat vékony,szal a hátam eléggé szépen nagynak látszik a derekam mellet,karom is,mindennel megvagyok elégedve...kivéve a mellemmel
2012. máj. 30. 16:26
 38/46 anonim ***** válasza:
Ha a szegycsontod beljebb van, mint a hasad, akkor lehet van egy enyhe tölcsérmellkasod. Nekem is van egy kicsi és elég nehézkes vele.
2012. jún. 22. 00:59
 39/46 A kérdező kommentje:
az egyik haveromnak tölcsérmellkasa van,de nekem nem olyan,tehát nem csak 1 körben látszik a bemélyedés,hanem maga az egész mellkas rész beljebb van,mint a hasam
2012. jún. 22. 09:59
 40/46 the viper válasza:
Danabolt elég szar cucc szerintem...NEM éri meg a szteroidok használata, mondjuk én nem csináltam meg egy kúrát a Danabolból de nem is bánom! csak vizet-hoz fel meg erőben megdob ennyit erről ,meg a danabol mi?? csak hormon ettől nem leszel izmosabb e mellé ugyanúgy kell a tejsavó fehérje pórok vagy vegyes (combat) fehérjék meg a táplálkozástól függ minden...egyél rendesen és nyomjad keményen én véleményem ez..csináld intenzívében a mellezést nagyobb súlyal kevesebb pihenési időbel vagy mit tudom én!!! de ne nyúlj a steroidokhoz! sok Kitartás! erőt egészséget! üdv. 20/fiú
2012. jún. 22. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!