Danabol fiatal korban?
Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.
2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.
azon is gondolkoztam már,hogy mindenki ezt a csirke+rizs,tészta stb.. étrendet mondja,nagyon nem vagyok hajlamos a zsírosodásra,miután abbahagytam a kondit kb. 1 évre eléggé zabáltam a csokit,sütit,minden szarságot,még is eléggé szálkás voltam,kocka has..
szerintem,ha nem rizst ennék csirkével,hanem vmi kicsit "szemetebb" kaját,nagyobb tömeget tudnék felszedni a mellemre,ha kevés zsír is jönne mellé
A szemét kajától nem fogsz fejlődni. Nem lehet kikerülni a helyes táplálkozást. Ne mindig csirkét egyél, egy héten egyszer egyél vöröshúst is (pl. marhahús).
Tévedsz: egy kúrátol is lehet bajod, az egyéni reakciója a szervezetnek mindenkinél más. Ráadásul te még fejlődő korban vagy ezért még kockázatosabb belenyúlni a hormonháztartásba. Ráadásul egy kúra nem ér sokat, és nem nagyon marad meg. Tudod, ami könnyen jön az könnyen is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!