Danabol fiatal korban?
Arra lennék kiváncsi fiatal korban kb. 17 évesen danabolt szedni nagy baromság?Mindenhol írják legalább 22 éves kor után ajánlott,sok év edzés múltal és helyes táplálkozással.Sok mindenkit ismerek,akik danabol kúrát csináltak,csinálnak.Főként 17-18 évesek.Én úgy vettem észre,hogy eléggé megnőttek és mellékhatás nem jelentkezett náluk,vagy csak nem tudok róla.Nolvadex és egyéb ilyenek nélkül szedték,csak magában a danabolt.Kúra után elég sok meg is maradt rajtuk.
2 éve edzek,táplálkozásra figyelek.Mindenem szépen fejlődött,de a mellem nagyon lassan.Rossz a genetikám vagy nemtudom,de a mellem bevan esve,semmi mellem nincs.Minden más izomcsoportom elég szépen fejlődött.Engem nagyon zavar,hogy szinte semmi mellem nincs.Ezért gondoltam 1 kúrára,de félek olyan bajom lehet,amit nagyon megbánok a későbbiekben.Nyárra felszeretném hozni a mellemet,de 2 hónap alatt jelentős fejlődést nem lehet elérni akármennyire is figyelek oda a kajálásra.Főleg,hogy eddig se akart nagyon fejlődni a mellem.18 éves leszek nyáron,szálkás alkatú vagyok.1 kúrától amit felszednék tömeget nagy részét megtudnám tartani?És nem szeretnék elzsírosodni.Örülnék,ha tudnátok segíteni.
17 éves vagy,2 éve edzel...Verd ki a fejedből a danabolt, és a hozzá hasonló "okosságokat"!!! Tudod létezik egy szó, becsületes nevén kitartás, ami elengedhetetlen ehhez a sporthoz. Nem fejlődik a melled...hm...edzd végig keményen a 3. évet is, ha akkor sem látsz jelentős fejlődést, akkor edzd végig a 4.évet is, és így tovább. Vannak, akiknek egy adott izomcsoport lassabban fejlődik, genetikából adódóan, lehet neked ez pont a melled, viszont ez még nem indok arra hogy elkezdj koxolni!
A 17-18 éves "mellékhatás-mentes" ismerőseidről meg annyit, hogy ha már ekkora hülyék voltak, viseljék a következményeket, mert az egy dolog hogy pár héttel a kúra után semmi panasz nincs, viszont az könnyen meglehet hogy 2-3 év múlva meg olyan szervi károsodást fognak kimutatni, amibe akár bele is halhat.
Kitartás!!!
Hagyd a fenébe a Danabolt és társait. Lehet, hogy most még semmi bajod nem lenne, és boldog lennél, mert ment rád jó sok "izom", de évek múltán is visszaköszönhetnek a mellékhatások, nem konkrétan a szedése után.
Egy a kulcsszó, a kitartás. Ehhez a sporthoz az meg elengedhetetlen. Vannak olyanok, akiknek egy-egy izomcsoportja lassabban fejlődik, el van maradva a többitől, de meglátod, fel lehet szépen hozni mindenféle szteroid nélkül.
13-éves korom óta edzek.
És most 16 éves vagyok és egy éve "Brutal Anadrol, és Danabol"-t szedek.
Szüneteket nem hagyok.
És egy év Alatt 32-kiló fejlődtem ezektől szín tiszta izmot.
Én Szerintem Szedheted.
Én Szedném :-)
Egyénfüggő, ki hány éves korában kezd úgymond "férfiasodni". Van olyan, akinek még huszonéves korában is alig van valami szőrzete, valakinek 16 évesen rendesen borotválkoznia kell, majd kialakul.
Hogy érted, hogy férfiasodni? Ennyi idősen nem szabad belenyúlni a hormonháztaratásba semmilyen módon. Az bőven ráér harminc fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!