Hogyan tudnám egy nyár alatt fejleszteni az izmaimat?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és nagyon gyenge gyerek. Szeptembertől egy másik suliba fogok járni, és nem akarok én lenni a gizda gyerek! Egy nyár alatt, hogyan tudnám megnövelni az izmaimat, de nincsenek felszereléseim, és konditerem sincs a közelben! Mit tegyek! Fiúk SEGÍTSETEK! thx!:)2009. jún. 19. 14:20
1/6 anonim válasza:
Sajnálom hogy ezt kell mondanom , de nem tudsz tenni sokat ha nem mész el konditerembe . Esetleg neki állhatsz fekvőtámaszokat meg felüléseket csinálni , de nem fogsz menni semmire sem . Sajnos konditerem vagy legalább pár súlyzó nélkül nem fogsz sokra menni .
2/6 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdezem, hogy kiknek mi ötlete van! És nem azt kérdeztem, hogy lehet-e vagy nem, hanem, hogy MIT tegyek, hogy jussak is valamire!
2009. jún. 19. 14:41
4/6 anonim válasza:
Azt is leírtam , hogy csinálj fekvőtámaszt meg felülést, de minden más gyakorlathoz kéne legalább 2 kézisúlyzó , ami nem nagy pénz és szinte mindenhol van . Ha vennél , tudnék írni gyakorlatokat ! Vagy csinálj meg napi 100 fekvőtámaszt , meg 150 felülést , és az már nem rossz .
5/6 anonim válasza:
Menj el futni, úszni ilyenek. Fekvőtámasz, és ne felülést csinálj hanem hasülést. Az többet ér.
6/6 anonim válasza:
egyél naponta 6x annyi gramm szénhidrátot ahány kg vagy és 2x annyi fehérjét ahány kg vagy. Hetente 3x végezz súlyzós edzést. Ha nincs konditerem akkor próbálj meg nehéz tárgyakat emelgetni / nyomni, húzni stb lehetőleg szabályosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!