Vélemény az edzéstervemről?
Magam alkottam meg ezt az edzés tervet amatőrként. Kiváncsi lennék a tapasztaltabbak tanácsára. Ha valamit rosszul csinálok.
1.nap mell : fekvenyomás 6x6 max súllyal
tárogatás 6x6 max súllyal
fekvenyomás 6xmax közepes súlyal
csuklyás: válvonogatás 6x6 max súllyal
2.nap 3,5-4,5km futás
3.nap vál : oldalemelés 6x6 max súllyal
2kezes emelés 6x6 max súllyal
arnold 6xmax közepes súllyal
hát: evezés evezőpadon 120db
fürész 6x6 max súllyal
2kezes fürész 6x6 max súlyal
4.nap pihenő
5.nap bicepsz : intenzív(koncentrált)6x6 max súllyal
2kezes bicepsz 6x6 max súllyal
kalapács 6xmax közepes súlyal
tricepsz: 2kezes szüken 6x6 max súllyal
2kezes szélesen 6x6 max súllyal
2kezes szüken 6xmax közepes súllyal
6.nap futás 3,5-4,5km
Mi a véleményetek?
Jó lesz de a futással mi a célod? Zsírégetés vagy állóképesség növelés? Ha zsírégetés akkor kocogj lassú egyenletes tempóban napi 34-40 percet(ez az aerob edzés), ha
állóképesség növelés akkor pedig nagy intenzitással fussál pár percet majd pihenj és meginnt ugyanez(kardio edzés)... :)
Nem akarom nagyon leszólni, de sokat kellene benne változtatni.
Legnagyobb hibák: nincs lábedzés, nem kell közepes súllyal is edzeni, hátgyakorlat kevés, miközben karra van 3-3.
Ne 6*6 legyen, hanem mindenből 3-4-sorozattal 8-12 ismétlés.
De még tudnék írni csak telóról sokáig tart.
Ha gondolod majd linkelek jobbat vagy írok.:)
Attól még lábazhatnál ha fogyni akarsz.:)
De nem csak ezt láttam hibának, ill. fogalmazzak úgy, hogy én mást tanácsoltam.
Rezk0o ebben va valami guggoló gyakorlatok,kitörés után alig bírok menni de nem akarom abbahagyni az edzést:D
Kérdezőnek:
Ilyen hozzáállásal neki se álj edzeni...
Lábra is és hasra is kell edzeni.Mondjuk már azt is kétlem hogy az első hetet végigbírod:D Arra meg fogadni mernék hogyha optimális (tehát a mamimum ait bírsz) súlyal "intenzív,koncentrált" gyakorlatokat nem fogsz 6x6ba nyomni:) Elsőre próbálkozz meg 3x6-al aztán később 4x12-10-8-6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!