Ha így külön nem figyelek oda, hogy mennyi fehérjét, meg szénhidrátot viszek be, és nem használok semmiféle fehérjeport meg ilyeneket, még lehetek jó testű, izmos? És kb mennyire? (Ha képet is linkelsz, az remek lenne)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 20:06
21/32 anonim válasza:
mindenki volt 16 éves, nem? azok a régi szép idők mikor a cél a 50kg volt fekve...
22/32 anonim válasza:
Hát én már nagyon rég voltam annyi, de sosem toltam be a port szárazon. Igaz, akkor még csak Sportrobi nevezetű fehérje volt, nem oldódott semmit.:)
23/32 A kérdező kommentje:
Na még annyi, hogy milyen boltokban lehet kapni ilyeneket? Pesten hol van ilyen bodybuilder bolt? Am nem pesti vagyok, szal ha esetleg valami nagyobb áruházban is van (amit kétlek) akkor az is jó.
2012. ápr. 18. 20:14
24/32 anonim válasza:
26/32 anonim válasza:
Igen, öreg sz@r vagyok már, tudod már írtam ezt más kérdésnél is. :)
1985-ben kezdtem edzeni, de akkor még Sportrobi volt, majd később Delta protein. Ezek mentek.:)
27/32 anonim válasza:
És most milyen proteineket szedtek?(Márka)
28/32 anonim válasza:
vpx syngex, mutant whey, myofusion.
29/32 clint válasza:
én 99ben kezdtem azaz 13 éve de a táplálékkiegészitőt ha jól emlékszem 2000 vagy 2001 ben vettem előszőr tisztán emlékszem egy universalod tömegnővelőt utána meg egy mlo-sat (anno az volt a biotech)
30/32 anonim válasza:
Igen, MLO volt akkor, régi szép idők..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!