Ha így külön nem figyelek oda, hogy mennyi fehérjét, meg szénhidrátot viszek be, és nem használok semmiféle fehérjeport meg ilyeneket, még lehetek jó testű, izmos? És kb mennyire? (Ha képet is linkelsz, az remek lenne)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 20:06
1/32 anonim válasza:
Egy ideig tudsz fejlődni, de hamar stagnálni fog szerintem.
Az, hogy nálad ez milyen szint lesz nehéz megmondani, függ attól is, hogy most hol tartasz.
De nem lenne jobb egy jó étrenddel nyomni?
2/32 clint válasza:
Csak az utóbbi években lett divat ezekre odafigyelni, vannak jó genetikáju srácok akik a menza mellett suliba hatalmasak voltak... igen lehetsz. De nem biztos.
3/32 dirtboy válasza:
Montez véleményét osztom.
az meg hogy te mit nevezel jó testűnek és mi számodra az izmos azt nem tudom.
4/32 anonim válasza:
Montez
sajnos a mai világban nincs mindenkinek pénze odafiygelni az étrendjére
manapság a szemétkaják az olcsók, a csirkemell meg pl rohadtdrága (sajnos)
5/32 anonim válasza:
Persze nem minenkinek van pénze rá, ezt nem is cáfolom, de a munkatársaim meg naponta nyomják a pizzát, aminek az árából meg lehetne venni 1 kg csirkét is. A mekiről ne is beszéljünk.:)
6/32 A kérdező kommentje:
És ha esetleg mégis rászánnám magam ilyen fehérjeporra, az árthat akár egy kicsit is az egészségemnek, vagy bármi másnak? Mert akkor nem vennék!
2012. ápr. 15. 18:14
7/32 anonim válasza:
Nem árt, hanem még használ is. Nyugodtan vegyél.:)
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Még annyi, hogy látom elég drága már egy 1kg-os Fehérjepor is. Nos, ha veszek egy 1kg-sat az mennyi ideig lehet elég? 16 éves vagyok, 60kg és 193cm, ha számít
2012. ápr. 15. 18:37
10/32 anonim válasza:
Ha edzés után eszel egy adagot, akkor egy hónapra elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!