Elöször is szereteném, ha komolyan vennétek a kérdésem, és a aki negatív kommentet adna inkább hanyagolja?
14 éves vagyok 186 cm 68 kg
Fél éve kezdtem el kondiba járni, és azt szeretném megkérdezni, hogz ebban a korban szedhetek e valami teljesítménzfokozót, és mit?
(szénhidrátot egz hete kezdtem el szedni)
Multivitamin kellene és edzés utánra használhatnál proteint+dextrózt. Ezek sima táplálék kiegészítők.
Többre egyelőre nincs szükséged egy jó étrend mellett.
Teljesítményfokozót ne használj! 18 alatt semmiképpen, felette is ritkán van rá szükség egy jó étrend mellett.
A szénhidrát pedig csak egy tápanyag, amit nem szedsz, hanem eszel :) Remélem nem csak úgy magába tolod a dextrózt(szőlőcukor), mert akkor azt is sürgősen felejtsd el.
Egyszerű szénhidrát csak közvetlenül edzés után. Semmilyen másik időpontban nem javasolt.
19:37, miért állna meg a növekedésben a proteintől?
Ez sima kaja, tejből szűréssel állítják elő, nem kox.
szerintem neked kellene utánaolvasni a dolgoknak.:)
A kérdező meg nem egy hete eszik szénhidrátot, hanem születése óta, mert szinte mindenben van szénhidrát.
/Ha nagyon szeretnéd ezt a sportot űzni olvass utána a dolgoknak./
te meg ha itt akarsz hasznos válaszokat adni olvass utána a dolgoknak mert hülye vagy ehhez mint a segg.
ma 19:48
A fehérje nem teljesiményfokozó...
Ebben egyetértünk, de mi leírtuk, hogy miket kéne, erre jött az írásod, hogy "szerintem hagyd."
Nem írtad, hogy a teljesítményfokozóra gondolsz.
Kérdés, hogy a kérdező mit ért teljesítményfokozón?
és ki írta azt hogy kell neki 14évesen teljesítmény fokozó?
én biztos nem de itt senki nem írta hogy szedje.
egyébként meg ne te donts már el hogy mit akarjon a kérdező.
ha ő izmos akar lenni akkor az akar,azért mert te egy nyeszlett fa sz vagy attól még nem kell mást is le beszélni arról hogy tegyen valami a testéért.
ha valakinek nincs energiája akkor ne sportoljon?
szóval adja fel egyből?
ez ám a jó hozzá állás,te is sokra viszed majd az életben.
amint nem lesz anyuci meg apuci egyből éhen halsz mert ilyen hozzá állással nem fogsz elérni az életben semmit.
örülnek ha elhagynád a sport kategóriát és mennél trollkodni meg baromságokat irkálni más hová.
nem ide való vagy az a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!