Sport tiniknek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Muszáj lenne elkezdenem sportolni, csak teljesen tanácstalan vagyok hogy mit csináljak. Régebben úsztam, vívtam, kosaraztam, görkoriztam, de mindet csak egy évig csináltam. Valami olyan lenne jó, ami a hasra, lábra sokat nyom. Foci kizárva! 15/L2012. ápr. 10. 15:24
1/7 anonim válasza:
hasra? Felülésezz versenyre... Minden megmozgatja a hasadat, de nem dolgoztatja meg ahhoz, hogy évek múltán látszódjon is valami.
Kézilabdsa? Bicikli? Karate?
3/7 A kérdező kommentje:
a küzdősportok érdekelnek, de nem tudom, hogy az mennyire erősít...
2012. ápr. 10. 17:18
4/7 anonim válasza:
Aczél papa megmondaná a frankót a kűzdősportokkal kapcsolatban. szerintem érdemes elkezddeni, őis ezt mondaná
5/7 anonim válasza:
A küzdősportok eléggé megerősítenek,szívóssá tesznek de javul tőlük a tartásod,levezeted a feszültséget stb.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor milyen küzdősportot ajánlotok?
2012. ápr. 14. 22:07
7/7 __szofisz válasza:
Lovagol!:) jól megmozgatja az izmokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!