Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok mondani valami otthon...

Tudtok mondani valami otthon végezhető sportot?

Figyelt kérdés

11 éves vagyok, és meg szeretnék válni 25 kilós feleslegemből, de nem az izmot, hanem a zsírt akarom lebontani. ( Azért, mert artistának szeretnék menni ) Mostanság is végzek dolgokat, mint pl.: felülés, fekvőtámasz, páros lábemelés és stb... De kéne valami más is. Jógára gondoltam, de ahhoz nincs videóm. De más sport és hasonló videókat is elfogadnék.

11/L

2012. ápr. 9. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
ugrálókötél,4ütemű fekvőtámasz.
2012. ápr. 9. 20:20
 2/7 Zakathol ***** válasza:
Azért a házból kimehetsz? Mert akkor futás - szó szerint :)
2012. ápr. 9. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Kiehetek nyilván. De, csak a kertbe, mert elég hülyén nézne ki, ha itt rohangálnék az utcán. És a kert sem a legnagyobb.
2012. ápr. 9. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Kimehetek* sry
2012. ápr. 9. 21:10
 5/7 patrik98helo válasza:
Futni: Focipálya, erdő... Van sok hely. Mellesleg nem sokkal vagy kisebb, mint én! Összedolgozhatnánk!
2012. ápr. 10. 11:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem jó lenne. Am, nincs focipálya a közelben, max az sulimnál, de ott a 7.-esek szoktak lógni. Erdő, meg mégannyira nincs. A nagyréten..., meg. igazából van pár csöves, ezért jó lenne, ha valaki jönne velem futni. Nem arról van szó, hogy félek a csövesektől, csak arról, hogy ott is szoktak lenni emberek... és szerintem egy kicsit hülyén nézne ki egy 11 éves ott kocogna több felnőtt mellett. Tudom, ezek csak kifogások, és hogy ezzel nem oldok meg semmit..., de olyan erős kifogások..., az is igaz, hogy nem erősebbek, mint az én álmom..., de... * nem tudja folytatni *

Am, Remetei vagyok.

2012. ápr. 10. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
am, 2000-es vagyok. 5.-es. ( októberi vagyok )
2012. ápr. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!