Tudtok mondani valami otthon végezhető sportot?
11 éves vagyok, és meg szeretnék válni 25 kilós feleslegemből, de nem az izmot, hanem a zsírt akarom lebontani. ( Azért, mert artistának szeretnék menni ) Mostanság is végzek dolgokat, mint pl.: felülés, fekvőtámasz, páros lábemelés és stb... De kéne valami más is. Jógára gondoltam, de ahhoz nincs videóm. De más sport és hasonló videókat is elfogadnék.
11/L
Szia! Nekem jó lenne. Am, nincs focipálya a közelben, max az sulimnál, de ott a 7.-esek szoktak lógni. Erdő, meg mégannyira nincs. A nagyréten..., meg. igazából van pár csöves, ezért jó lenne, ha valaki jönne velem futni. Nem arról van szó, hogy félek a csövesektől, csak arról, hogy ott is szoktak lenni emberek... és szerintem egy kicsit hülyén nézne ki egy 11 éves ott kocogna több felnőtt mellett. Tudom, ezek csak kifogások, és hogy ezzel nem oldok meg semmit..., de olyan erős kifogások..., az is igaz, hogy nem erősebbek, mint az én álmom..., de... * nem tudja folytatni *
Am, Remetei vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!