Hogy tudnék kigyúrt lenni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok . fiu Elég vézna alak vagyok ezért szeretném ha lennének izmaim , de konditerembe nem akarok menni mert ott tiszta kigyúrt emberek vannak :/ van nekem ithon 2 db 3kg súlyzóm ... hányat húzzak fel belőlük naponta? A hasam sem kockás , és azt is kockássá akarom tenni . Azért mert ilyen vézna vagyok ezért csajozni sem tudok ugyhogy nagyon gáz a helyzet .De ha meg kigyúrt leszek akkor nem tudok majd boxolni és azis elég cikis hogy kigyúrt vagyok de nem tudok verekedni. Lécives segítsetek ... hogy tudnék jól verekedni, kigyúrt lenni , és még a csajoknak is tetszeni?2012. ápr. 10. 12:07
1/4 Zakathol válasza:
13 évesen még menjél ki focizni, ne kigyúrt akarj lenni. A csajozásra meg már nem is mondok semmit. :D
2/4 anonim válasza:
1. 13 évesen menj el inkább valamit sportolni.
2. És mi van ha kigyúrtak vannak a terembe??
3. kockássá csak diétával lehet "tenni":).
4. Miért ha nem leszel kigyúrt,hanem vézna maradsz úgy tudsz majd boxolni?:DDD:D.
3/4 anonim válasza:
vegyél egy armani napszemcsit, meg egy leértékelt fuxot, és a tükörből fotózd magadat. Az elkészült képet igényesen fotóbolttal megszerkesztgeted, bicepszet kihúzod kicsit (nem baj ha ferdíti a teret), meg csillogó effekteket raksz a fülbevalódhoz.
4/4 anonim válasza:
napi 270x kell felhúznod, akkor leszel kigyúrt és 765 felülést kell csinálnod a kockahashoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!