Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthon hogyan eddzek mellizomr...

Otthon hogyan eddzek mellizomra? és egy házi fehérjeturmix miből áll?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na először is:

A kérdésíró házi fehérjeturmixra kérdezett rá, ami engedi sejtetni, hogy otthon tejből sűríteni és porlasztani proteint...

Innen gondolván más érdekelte...

Másodszor pedig nyilván a milka csoki is igazi csoki...

Akkor visszavonom azt h szintetikus - bár megjegyzem NEM TUDHATOD h mi van még abban a porban amit megveszel -, de erősen mesterséges...ezt azért leszögezhetjük.

És még véletlenül sem természetes táplálék a testnek.

A tojás tápanyagtartalma igenis CSAKIS nyers formában szívódik fel, ha hőkezeled, akkor elvesznek a benne lévő tápanyagok.

Fürjtojást írtam, mint láthatod, ami NEM tud szalmonnellás lenni...aki ismeri, tudja...jóval több a vitamintartalma, fehérjetartalma, sok ember külön kúrát is csinál ezzel, mert jót tesz az ereknek, vérnyomásnak, stb...olvass utána...

Ha semmi nem szívódna föl, akkor ez nyilván nem működhetne...

És nem azért testépítő kaja, mert le van turmixolva, hanem mert sok természetes fehérjét tartalmaz...

Az h mennyire egészséges, ha vmi mesterséges koncentrátum meg fél perc alatt felszívódik....arról sztem ne vitatkozzunk...

Nem erre van tervezve az emberi test...bár az tény h elég sokáig jól bírja a terhelést...:-D

2012. ápr. 16. 19:49
 12/18 dirtboy ***** válasza:

ma 19:49

esküszöm neked nincs vér az agyadban

2012. ápr. 16. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy te mit hiszel, csak ne terjeszd, mert valaki komolyan veszi.

ezt meg te olvasd el: [link]

Amúgy 26 éve edzek és azóta eszek proteint és képzeld semmi bajom tőle, de te gyúrjál nyerstojással és edzés után túróval, biztos sokkal egészségesebb. Mesterséges, lol:)

2012. ápr. 16. 19:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Természetesen nem Dirtboynak írtam, hanem a mesterséges emberkének.:)
2012. ápr. 16. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
utolsó 2 hozzászóló nagyon buták vagytok szerintem sokkal jobb a természetesbb kaja lehet hogy az ilyen fűrészporral meg mindenféle turmixal jobban fejlődsz csak 10 év múlva rákod lesz és azt senki nem mondja meg hogy amiatt volt. Aki ezt gyártja nem hülye nekik a pénz a lényeg.
2012. ápr. 24. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
26 éve iszok proteint és semmi bajom, mivel tejből kiszűrt tejsavót tartalmaz. Meg biztos buta is vagyok élelmiszermérnökként és egy gyógyszergyár fejlesztő mérnökeként.
2012. ápr. 24. 21:03
 17/18 dirtboy ***** válasza:

akkor Monteznek már lassan 3rákja is lesz. :D

hallod Montez még 4 év és már lesz a mostani két rákod mellé még egy.

névtelen rendkívül okos és tájékozott válaszoló társam,rossz helyen hirdeted az igét,remélem ez volt az utolsó írásod.

szia

2012. ápr. 24. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Dirtboy:)

+ sosem mondtuk, hogy nem jobb a szilárd kaja napközben, de edzés után jól jön a gyors tejsavó. Nem lesz bajod tőle.

2012. ápr. 24. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!