Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zöld Jumbo reggel + edzés...

Zöld Jumbo reggel + edzés után és napi fél kilo csirkemell rizzsel?

Figyelt kérdés
Már egy ideje edzek, de elég vézna vagyok sajnos, kaptam pár jótanácsot, de a legtöbbet ezeket hallottam. Az esetleg hátráltathat ha dohányzom?

2012. márc. 17. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég gáz, ha cigizel már bocs, és gyúrsz. fél kg csirkét oszd el napi 2-3 részre. Mert délbe, kicsit később, is ezt kell enned. Reggel meg edzés után, elég jó a zöld jumbo úgy betöltésnek. De este ne felejtsd el a túrót :)
2012. márc. 17. 08:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a jótanácsot :) de am a dohányzást hamarabb kezdtem el, kb. 3-4 éve, és olyan 2-3 hónapja edzek rendszeresen 5 nap edzés, 2 nap pihivel, de egyre kevesebbet szívok :)

Azért köszi, ja és semmi gond a "gáz"-ért :D megkaptam párszor...

2012. márc. 17. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

A terembe ahova járok van egy személyi edző csaj aki dohányzik, mikor jöttem ki a teremből ott szívta előtte, azthittem leesek a lépcsőn.

Ettől függetlenül igen, hátráltat. Beszűkülnek az ereid így kevesebb vér jut az izmokba, így nem tudsz olyan hatékonyan edzeni, ha nagyon muszáj dohányoznod akkor legalább edzés előtt és után két órát hanyagold. De inkább szokj le mint én.

2012. márc. 17. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem szeretem a cigiseket. Főleg, ha sportolók akarnak lenni. Bár, spec vannak olyan sportolók, akik cigiznek, de nem tartom őket a kiemelkedők közé.
2012. márc. 17. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:
hátráltathat mert sz*r lesz tőle a tüdőd, ami hazavágja a teljesítményt
2012. márc. 17. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy sport vagy a káros szenvedélyek.

Véleményem szerint nem létezik olyan sport ember aki vagy cigizik, vagy iszik. Az nem igazi sportoló.

Én mióta edzek, kólát SEM iszok, nemhogy alkoholt, cigizni sem cigiztem, és nem is fogok.

2012. márc. 17. 10:45
 7/7 mave80 válasza:

A cigi ügyben egyet értek a többiekkel.

A konkrét kérdésedre a válasz összetettebb mint ahogy az első válaszoló írta.

Bármennyire is utálja az ember a kaját számolni kell, mert a testedhez kell meghatározni nem csak a levegőből szedni, hogy fél kiló csirke jó lesz.

Tömegelésnél a fehérje kb. 1,5-2g/tskg (testsúlykilógramm) a szénhidrát kb. 5g/tskg. Ki kell tapasztalni. Ha zsírosít az 5g akkor vissza kell belőle venni.

Ez egy 70 kg-os embernél napi fehérje 105-140g, szénhidrát 350g. Zzekből vond le az edzés utáni turmixban lévő mennyiségeket és a maradékot oszd el 4-5 részre. Utolsó kajálásnak tökéletes a már fentebb említett túró.

Én a tesómnak ajánlottam a Zöld Jumbo-t. Teljesen kezdő és nagyon vékony. Egy 200g-os napi adagtól (az eredeti Zöld Jumbo adagja 220g) elkezdett zsírosodni. A napi kettő teljes adag szerintem nagyon sok. Én nem vagyok Jumbo ellenes de ne zöldet vegyél hanem Prof-ot. Ugyan annyi adag van benne de több a fehérje és nincs annyira tele szénhidráttal. A Zöldben 150g van, aminek nagy része cukor. Ez baromi sok.

Mindemellett alapvető valami erős multivitamin is! Azt se hanyagold.

Ha a kajálás precízebben érdekel akkor ajánlom a Sárga kapszula c. könyvet. Az szerintem nagyon hasznos mindenkinek és ott részletesen le van írva a kajálás is.

Remélem tudtam segíteni.

2012. márc. 19. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!