BSN Syntha-6 vagy Optimum 100% WHEY GOLD STANDARD? Reggel és edzés után innám. Melyiket ajánljátok? És miért?
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 20:13
1/7 dirtboy válasza:
Optimum 100% WHEY GOLD STANDARD
legjobb állítólag a piacon
2/7 clint válasza:
muszáj belepofáznom bocsi...
A világ legnépszerűbbje a whey gold standard de a második pont a syntha 6 :D
A legnépszerübb gyártóban meg pont leelőzte a bsn a ON-t, szóval igazából mindkettő prémium minőség, a syntha kevert tejfehérje nem sima savó emiatt lehet célszerübb a whey, de pl nekem a kevertek jobban bejönnek... Próbáld ki mindkettőt ebben a hónapban ezt a másikban azt... Úgysem érzel majd külömbséget.
3/7 A kérdező kommentje:
Most jelenleg Syntha-6 om van...Csak az eladó szószerint szarozta...És mondta h mindenképpen on whey legyen a következő...ezért tettem fel a kérdést. De amúgy nemnagyon váltanék íz oldódás tökéletes...és hízok is. reggel egy adag és Edzés után (18 óra tájékán)
2012. márc. 9. 20:58
4/7 G'sX válasza:
mondok még jobbat, ugyan az a cég az optimum és a bsn anyavállalata és ugyanabból az alapanyagból készítik őket
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor végül is mindegy mert minőségben ugyanolyan jók csak a whey jobb edzés utánra a syntha meg napközben ill. lefekvés előtt?
2012. márc. 9. 21:43
7/7 anonim válasza:
Edzés utánra vegyél valami árban és minőségben is jó fehérjét vagy tömegnövelőtt a többit meg vidd be csirkéből. Nem érdemes méreg drága tápkiegeket venni, nem attól fogsz fejlődni. Volt, hogy a fehérjeszükségletem meghatározó részét tápkiegből fedeztem, de pont akkor nem fejlődtem semmit. Mikor mindent kajából vittembe és csak edzés utáni turmix marad, akkor jött az eredmény is. És a csirke még mindig olcsóbb, mint egy Syntha6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!