Heti két bicepsz edzés nem sok?
2 hónapja edzek
Osztott edzéstervem van
Hétfő:KAR BICEPSZ
Kedd:MELL,TRIPCEPSZ
Szerda:HÁT VÁLL
Csütörtök:PIHENÉS
Péntek:IDE TENNÉM BE AZ ÚJABB BICEPSZET
Szombat:PIHENÉS
Vasárnap:LÁB
Az igazság,hogy formás vagyok de a karom elég vékony és gyönge ( 37 cm)
Amúgy 186 cm
81,5 kg
Ha mondjuk két-két gyakorlat lenne, akkor tudna regenerálódni, de én nem bicepszeznék kétszer egy héten.
Egyszer adjál neki és hagyd pihenni egy hetet.
Pláne nem tenném önmagában be egy külün napra, a hát-váll meg együtt van, ami sokkal keményebb. De te tudod, csak szerintem így nem jó.
Igazából úgy terveztem,hogy péntekenként mell,bicepsz,tricepszre egy-két gyakorlatot elvégzek,hogy hétvége előtt kapjon egy kis munkát.
Úgy érzem,hogy heti egy az kevés legalábbis karra biztosan.
Hát-váll az kemény nap az elég egy hétre,de a karom elég gyönge és a mellem is nagyon horpadt :(
De amúgy segítesz egy picit ?
Szerinted hogy lenne a legjobb összeállítani ?
Melyik nap mit lenne érdemes ?
Én csak azzal tudok segíteni, hogy javaslom a heti 1-szer 1 izmot elvet, amit többféleképpen feloszthatsz, pl:
H: mell-bicepsz
K:láb
Cs:váll-tricepsz
P:hát
vagy:
H:mell-váll
K:láb
Cs:hát
P:kar
De próbáld ki a heti kétszeri kart és ha nem válik be, akkor 1-2 hónap múlva még mindig áttérhetsz az egyszeri edzésre. Amúgy inkább a kaja szokott többet számítani a fejlődésben, az rendben?
Köszi a segítséget,igen kipróbálom aztán meglátjuk.
Sajnos az éjszakába dolgozom és ugyan alszok elegendőt ( napi 9-10 óra is)
De az étrendem nem az igazi,sajnos nem tudom megvalósítani mert reggel 6-kor lesz vége a melónak,alszom 3-4 -ig :(
Aztán este 11-kor kezdek .
Összevisszaság van,tömegnövelőt szedek kiegészítésként,de azzal is le fogok állni szerintem,inkább ez a szálkásabb típus leszek vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!