Ez az edzésterv megfelel? (bőven mégis tömören leirtam) a többi lent:
Figyelt kérdés
1.nap:mell váll
fekvenyomás 3x10
Fekvenyomás ferde padon egykezes súlyzókkal 3x10
tárogatás 3x10
döntött törzsű oldalemelés 3x10
állig huzás 3x10
mellről nyomás 3x10
2.nap: kar(bicepsz/tricepsz/alkar)
ezt nagyon nem részletezem izomcsoportonként 3 gyakorlat
2 nap pihenő
3.nap: hát
mellhez huzás
nyakhoz huzás
1 kezes evezés
evezés géppel
felhuzás
hiperhajlitás
4.nap: láb,has
gugolás
kitörés vagy lábnyujtás( kedvfüggő )
lábtoló
álló vádli
ülő vádli
és még hasra 3 gyakorlat
2nap pihenő, majd ugyanez előről
pár gyakorlatot szoktam cserélgetni de mennyiségben ugyanez kb minden 3x10-es szériában történik
Köszi előre a válaszokat
2012. febr. 29. 00:42
1/1 anonim válasza:
Ez jó így, enyém is hasonló, csak kicsit tudnék benne változtatni, ami szerintem megfelelőbb lenne. Az állighúzás helyett tennék oldalemelést vagy lehetne hetente cserélni. Csuklyára én még szoktam hátnapon vállvonogatást, de sokan vállnapra teszik. Hátnál én nem húznék nyakhoz, mert nem jó a vállízületeknek, de neked lehet, hogy nem gond. Mellnél szoktam cserélgetni a sima és a ferdepados nyomás sorrendjét. De ezek csak apró tanácsok, amúgy jó a terv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!