Kora reggel vagy este jobb futni?
Figyelt kérdés
Csak egy kis mozgásra vágyom, szóval semmi egetrengető-világmegváltó dolgot nem akarok belőle kihozni. Szimplán érdekelne, hogy reggel vagy este jobb futni? Érvek és ellenérvek kellenének.
Köszi előre is! :)
2012. márc. 4. 16:53
1/5 anonim válasza:
fogyáshoz azért ajánlják reggel, mert akkor még viszonylag üresek a glikogénraktárak, ezért elvileg előbb elkezd zsírt égetni a szervezet... de szerintem egyébként mindegy, főleg ha csak így mozogni szeretnél, kalóriát mindkét esetben ugyanannyit éget.
2/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Én minden napszakban futok, attól függ, mikor van időm. Az a lényeg, hogy előtte ne nagyon egyél, vagy egy nagyobb étkezés után legalább 2, de inkább 3 óra teljen el.
3/5 anonim válasza:
Szia, a véleményem nekem is az, mint az előttem olvashatóké. Egy dolgot tennék csak hozzá, engem felpörget a futás, ezért reggel jobb, mint egy kávé, este viszont volt, hogy alig bírtam elaludni edzés után. Az evés is fontos, mert teli hassal nem lehet futni:) Jó sportolást:)
4/5 anonim válasza:
Ez nagyon egyénfüggő ,szerintem próbáld ki mindkét időpontot.Nekem egyértelműen az esti jön be, reggel alig élek ,olyan mintha betoncipőben futnék ,kínszenvedés minden lépés. Este viszont fittebb vagyok és jól is alszom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor megpróbálok reggelente menni, mert így is elég rossz alvó vagyok... Ha meg nem tudok futni hajnalban, akkor megpróbálkozok a délutáni/esti futással. Valamelyik csak bejön :)
2012. márc. 4. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!