Ha balettozom csinos leszek?
most is viszonylag sovány vagyok, de szeretnék vékonyabb combokat, meg az egész testemet szeretném ha kicsit vékonyabb lenne. A balett-től lehetek ilyen? Mert a balett táncosok mindíg vékonyak de pici izmuk is van, ami nekem bagyon teteszik. Alapban ilyenek voltak, és ezért lettek balett-táncosok, vagy a balettől lett ilyen szép a testük?
Amúgy 15 évesen el lehet kezdeni balettozni?
Alapból ilyen... És keményen diétáznak. Nekem nem egy balettos ismerősöm van. Fellépés előtt napokig csak kávén élnek :(
15 évesen a profi szintről lekéstél, de hobbiból jó lehet! :) Sok sikert!
Kezdd el nyugodtan, úgysem profi akarsz lenni.
Én 11 éve balettoztam, mindig is vékonyka voltam, a balett pedig tökéletesen karbantartott. Mióta abbahagytam, van egy kis hasam, amit utálok :D És mivel mindenütt megmozgat, neked is biztos jót tesz majd! :)
Pasi vagyok, de volt balettos barátnőm :D A táncóra elég intenzív önmagában, szóval ha maradsz ugyanannyi kajánál, mint most, akkor jó eséllyel mész még lejjebb testsúlyilag.
Azok a "pici" izmok pedig elég szálkásak, szóval kicsi a bors, de nagyon erős. És isteni markolászni őket!!!
Még valami, amit nem írtál, de nagyon hatásos: a balett táncosokat ha megnézed, szép tartásuk van, ami a köznapi életben is annyira elegánssá teszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!