Hogy a legcélszerűbb védekezni utcai bunyókban?
Figyelt kérdés
Utcán, ahol nincsenek kesztyűk és az öklünk túl kicsi ahhoz, hogy védjük az ellenség ütéseit, hogy a legcélszerűbb védekezni?
Elhajlásokkal?
Ellépésekkel?
Egyéb jó ötletek?
2012. márc. 15. 23:58
1/21 anonim válasza:
Keress rá a youtube-on a "bkb" szóra. Ha baj van akkor elhajlás vagy ha nincs időd rá, akkor blokk, de legjobb a kitérés, hátralépés és elhagyni a helyszínt. Egyébként én is tag vagyok angliában.
2/21 anonim válasza:
Elnézést, de a "bkb" nem a legjobb, "bare knuckle" lesz az ideillő.
3/21 anonim válasza:
Ezt nagyon sokféleképpen meg lehet közelíteni, leginkább egyéni megítélés kérdése. Jómagam mindenképpen az elhajlásokkal kombinált ellenütéseket tartom a leghatékonyabbnak. Az viszont mindenképpen tény, hogy az ökölvívás blokkjai teljességgel alkalmatlanok puszta öklű közdelem esetén, hiszen ahogy Te is mondtad, az ököl túl kicsi, másfelől, hiába teszed az arcod elé, maximum azt éred el, hogy a beérkező ütés ripityára töri a kézfejed.
4/21 anonim válasza:
Kedves Első Válaszadó, linkelnél nekem videót? Kerestem YT-on, de csak ír, puszta öklű bokszot találtam, felteszem, hogy nem arra gondoltál.
5/21 anonim válasza:
úgy hogy nem vagy ilyenkor az utcán...
6/21 anonim válasza:
egyenesek ellen lehet pajzs az alkarod..könyék össze az öklöd a homlokodhoz tapasztod és annyi rést hadj hogy kilás horog esetén lehajolás de ne üsd le a fejed mertfejbe rúgnak hanem csak a lábad rogyaszd hát egyenes a kezeddel a támadott oladlt véd úgy hogy az alkarod a füledhez ér felütés elllen pedig csak hajolj ki de sose csak védekezz..támadj amikor csak tudsz.
7/21 anonim válasza:
Fuss!!! Ha nincs rá lehetőség, használd fel a környezetedben lévő dolgokat fegyverként, több támadó esetén használd az egyik támadót pajzsnak. Lökd a másiknak pl. Ne hősködj, mert abból könnyen szarul jöhetsz ki. Legjobb a futás. Lehet gyávának neveznek majd, és kiröhögnek, de túléled. Majd ha egyszer már nagyon tudsz, visszaadod nekik :)
8/21 anonim válasza:
ez hol fordul elö?már nem azért.
vagy a 8 kerben laksz?
én az életbe nem láttam még ilyet az utcan.
9/21 anonim válasza:
Akkor még nem voltál igazi utcai bunyóban... nekem nem volt lehetőségem futni.
10/21 anonim válasza:
Mindenképp a támadó erejének elszakítása a testtől a legcélszerűbb, a blokkok majdnem felérnek egy öngyilkossággal (ha kés van a támadónál akkor egyértelmű, hogy öngyilkosság blokkolni, de a jó pusztakezes ütések is törni szokták ami az útjukba kerül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!