Hogyan lehet védekezni egy gyomros ellen?
Figyelt kérdés
ha kifújjuk a levegőt és befeszítjük a hasunkat vagy normálisan levegővel és befeszítjük. Ha ezek ostobaságok akkor hogy lehet ha meglepetésként ér és mik az előjelei ha valaki arra készül ?2011. jan. 23. 21:12
2/6 anonim válasza:
Előjeleket nehéz észrevenni, védekezni pedig kitéréssel vagy a kéz elütésével lehet.
Ha meglepetésként ér akkor esélytelen a hárítása.
3/6 anonim válasza:
Én automatikusan összerándulok, ha a gyomrom felé jön valami, akár ostobaság, akár nem :D Előjelei meg nyilván vannak, előzmény nélkül nem szokták az embert megütni... ha gyors vagy, kézzel is ki tudod védeni, de olyan pózban kell lenni, hogy akárhová érkező ütést ki tudj...
4/6 anonim válasza:
Kettősfedezék,vagy könyökkel elütöd.
Ha jó az ellenfeled akkor nem lesz nagyon előjel.
A levegőt meg valahogy így vedd.0.40nél
5/6 anonim válasza:
úgy hogy leütöd mielött gyomronvágna. Nekem az egyik kedvencem az, hogy beijesztek testre, a balek rámozdul a védésre, én meg jól telibeverem a fejét...
6/6 anonim válasza:
nekem is van egy ilyen joker ütésem, ijesztés test fele, nagyon apró, testből és ugyanazzal (általában bal) horog, esetek 99%-ában betalál.. ugyanez működik, ha picit leeresztem a bal kezem és rámozdul, aztán durr horog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!