Mivel tudnák védekezni a Barca ellen?
hát én is reálos vok és azt szoktam mondani h Messi sztem a világ egyik legjobb csatárja de megnézném mit csinálna a Barca messi nélkül: szart sem érne
ha megnézed tegnap is mind a 4 gólt ő rúgta
ha megnézed mongyuk a BL-t akk látod h a Barca 8 góljábol 7-et Messi rugott
szal Barca csak messivel jó megnézném h milyen pofát vágnak majd a barcások ha Messi netalántán lesérül
elöző vok ás kiváncsi lenmnék h a sulidba járók mióta Barcások mer fogadni mernék hogy azóta mióta Bl-t nyert szal 1 éve fogadjunk 3-4 éve mikor a Barcának nem nagyon ment akk miket montak a Barcáról tiszta szégyen h sok ember minden évben annak a csapatnak szurkol aki vmilyen kupát nyer
Ha idén mongyuk Lyon-Barca lessz és a Barca kikap akk hirtelen már nem fogják szeretni ezek ilyen Divatdrukkerek :P
hát én Reálos vok dehát sztem nem biztos h elveri én döntetlenre tippelek kiegyenlített harc lesz 2-2 jó csatár
Higuain,C Ronaldo-Messi,Henry
ezek elég jó csatárok
de én bízok a reálba ha nem úgy játszik mint a Racing ellen hanem ugy ahogy a Sevilla ellen akk elveri őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!