Mit csináljak hogy ne féljek az ütéstől? ( Ringben, kesztyűzéskor, akár utcán ) Kesztyűzéskor kapjam vissza a kezem védekezni.
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 17:12
1/6 anonim válasza:
Hagyd magad párszor megütni, hogy megtudd milyen. Azért félsz mert nem tudod milyen mikor megütnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És így idővel megváltozik az egész ??
2011. júl. 26. 17:37
3/6 anonim válasza:
Erre van külön edzésmódszer.
Az a neve,hogy egymáson zsákolás.
Felteszed a kezeid kettősfedezékbe-rátámasztod homlokra- és a két kesztyű között nézel ki,miközben a partnered zsákol rajtad,kb 50-60% erőbedobással.
Te meg közben dukkingolhatsz,elütheted a kezét,lecsaphatod a lábát,de nem lépsz el és belenézel az ütésbe.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ! :)
2011. júl. 26. 17:50
5/6 anonim válasza:
Nyugi, én is így voltam vele, el nem tudtam képzelni milyen lehet egy ütés, de abban biztos voltam, hogy borzalmas.
Nos, annyira nem nagy ügy, pár pofonon túl vagyok, és egyáltalán nem rossz emlék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)!
2011. júl. 27. 15:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!