Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy úgymond kifejlődjön a hasizmom?
Figyelt kérdés
Igen tudom,felülések és társai és edzések.De ezen belül melyek a legeredményesebbek és milyen gyakorlatokkal érhető el ez az állapot?Hozzáteszem nem szeretnék brutálisan kigyúrt hasizmot,mert nő vagyok,csak úgy éppen látszódjon,hogy azért van( [link] )-kb ilyesmi.2 felső kocka látszik úgymond,de az alsóbb régiókhoz semmi ötletem.2012. márc. 2. 12:12
1/11 anonim válasza:
Hasprés és lábemelés a szerintem fontos gyakorlatok. Viszont csak akkor fog jól látszódni alul is, ha nem takarja zsír. Ahhoz pedig diéta és aerob edzés kell.
2/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére zsírpárnabeli problémám nincsen!
2012. márc. 2. 12:43
3/11 anonim válasza:
Értem, nem is azt írtam, hogy nagy zsírpárna.:) de ha most nem lenne rajta, csak egy nagyon vékony zsír (értsd:12% alatt), akkor most is jól látszódna mindenféle hasizomgyakorlat nélkül is. Egyébként én súlyterheléssel végzem a hasprést és a lábemelést pedig függeszkedve, ezt próbáld ki.
4/11 anonim válasza:
ha nem fejlődött volna ki a hasizmod, nyomorék lennél, és nem tudnál járni se...
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
13:04 !!!
Mielőtt leírogatnád a nyomorék hozzászólásodat,előbb értelmezd a kérdést,és ne kössél bele mindenbe,mert kétlem,hogy te tökéletes vagy!!
2012. márc. 4. 00:24
7/11 A kérdező kommentje:
És gondolom az utolsó hozzászólást is te írtad,ha valami nem tetszik akkor nem kell hozzászólni,inkább ásd el magad!
2012. márc. 4. 00:25
8/11 anonim válasza:
ha hiszti helyett edzenél, nem kéne ilyeneket kérdezned...
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
8.24..szerinted,ha 168 magasan 54 kg vagyok akkor mennyire lehetek kövér vagy túlsúlyos..nem arról van sz ó hogy fogyni akarok,hanem hasizomra kockásítani!
2012. márc. 4. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!