Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelő edzésterv pár hónapig?

Justme123 kérdése:

Megfelelő edzésterv pár hónapig?

Figyelt kérdés

Hétfő:/mell-/ Kedd:/has-láb/ Szerda:pihenőnap Csütörtök/kar-/ Péntek:pihenőnap Szombat/hát-váll-has/ Vasárnap:pihenőnap

Ez az edzésterv egy ideig jó lesz vagy érdemes rajta módosítanom valamit?

2012. febr. 14. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én lidl-s natúr zabpelyhet veszek, ráöntök annyi vizet, hogy ellepje, be mikróba 1 percre, utána ráöntöd a proteint, még hideg víz rá, mert sűrű lesz, utána lehet kajolni. :)

Azért főzöm meg kicsit, mert nyersen nekem puffaszt.

2012. febr. 14. 20:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha legközelebb vásárolok akkor jó a whey protein vagy inkább vegyek jumbot vagy valami ch tartalmút tömegeléshez? Mi alapján döntsem el?
2012. febr. 14. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó a whey, edzés utánra teszel hozzá 40-50g dextrózt vagy vitargot.
2012. febr. 14. 20:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, nagyon sokat segítettetek.
2012. febr. 14. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:

én is szoktam főzni, néha ilyen turmix szerűség aromákkal, vagy zabpalacsinta, vagy ha előző este van időm sütögetni és kell valami édesség, akkor valamilyen zabkorpás süti.. most hétvégén meg megpróbálok belőle pizzát

az alapján döntsd el, hogy mennyi fehérje meg ch hiányzik még az étrendedből, de fehérje + dextrózzal olcsóbban kijössz.

2012. febr. 14. 20:11
 16/18 anonim válasza:
Szerintem csináld így: hétfő:mell,tricepsz,bicepsz kedd:hát váll, szerda:has csütörtök:mell,bicepsz tricepsz péntek:hát váll: szombaton meg max lábazz
2012. febr. 14. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
hason és vádlin kívül minden izmot heti 1x edzünk. ha többször, az vagy bohóckodás, vagy túledzés lesz.
2012. febr. 14. 21:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek nyuszival.
2012. febr. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!