David599 kérdése:
Egeszseges mindennap edzeni, HELP?
Figyelt kérdés
Nagyon regota edzem otthon minden nap. Izmos, szalkas vagyok, de egyszeruen nem novok. Lehetseges hogy ez a gond? Segitsetek mit csinaljak?! Vegyek valami szintetikus anyagot? Valaszokat elore koszonom!2012. febr. 9. 21:36
11/24 anonim válasza:
A legfontosabb lenne, hogy az étrendet rendbe rakd. Jó ha van kiegészítőre pénzed, vehetsz akkor animalt is és jó kis tejsavó proteint.
Majd a többiek is beírják mit kellene, szerintem a kaját rakd össze jól először.
12/24 anonim válasza:
igen, elég jó, de ennyi pénzért felesleges... még jobb lenne, ha beszereznél egy helyesírási szótárat.
13/24 A kérdező kommentje:
ne haragudj, kulfoldon elek!
2012. febr. 9. 22:46
14/24 anonim válasza:
akkor te ne haragudj. alapismereteket azért olvass :)
15/24 anonim válasza:
hát igen a bodybuilder alapismeretek:) olvass olvass
ha van lóvé , vegyél valami jó kis tömegnövelőt , vagy akár tejsavót vitargoval , ha ez megvan , egy jó kis vitamin se árt , multipro és egyéb okosságok , de a legjobb az animal , habár az animal nem vitamin pakk , hanem edző pakk!
16/24 A kérdező kommentje:
koszonom a jo tanacsokat, este elkezdem olvasni amit csak talalok ! tulzas hogy van love, csak megengedhetem a dolgokat! megegyszer koszonom, halas vagyok!
2012. febr. 9. 22:50
17/24 anonim válasza:
izmos vagy csak nem nősz :D qrva nagy, legalább lehet röhögni az ilyen hülyéken
18/24 A kérdező kommentje:
sajnalom, hogy anyad ekkora barom arcot szult a vilagra, ha magyar vagy es nem erted amit irok. szalkas vagyok, es novelni szeretnem a karom meretet :) bye
2012. febr. 10. 19:29
19/24 anonim válasza:
hogy vagy izmos ha nem nősz te szerencsétlen? neked nem ékezetes billentyűzet hiányzik, hanem az agyad
20/24 A kérdező kommentje:
de egy megbaszott szerencsetlen vagy :))) usa ban elek, honnan vegyek ekezetet ?:))
2012. febr. 10. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!