3in1 kérdés! 1. Most akkor mindennap futhatok vagy nem? 2. Tényleg enm egészséges az hogy 8hónap alatt lefogytam majdnem 30kg-ot? (nem koplalok) 3. Lehet attól görcsöl a vádlim mert tegnap többet futottam mint amit eddig szoktam?
Miért ne futhatnál mindennap?
8 hónap alatt 30 kg a mennyiből?
Lehet azért görcsöl a vádlid, mert magnézium hiányod van.
Csak azért mert épp többet mozogtál, nem így kéne szervezetileg reagálnod...
Köszönöm szépen a választ.
Örülök hogy futhatok mindennap mert tényleg kifáradok töle de utána sokkal jobban érzem magam,meg igy tudom hamarabb lemegy az a maradék 5-6 kg.
Amúgy 90kg-ról fogytam 60-ra,vagyis bizok benne hogy már kevesebb vagyok.Csak két hete már nem álltam mérlegen.
1. Az okosok azt mondják, nem szabad mindennap futni, mert pihentetni kell az izmokat.Ráadásul ha nagy súlyfelesleggel futsz, mondjuk betonon tönkreteszed a bokádat és a térdedet.
Fuss minden másnap (hétfő-szerda-péntek-vasárnap), 1 órát az is bőven elég.
2. Az attól függ hány kg voltál a folyás előtt.Ha nagyon kövér voltál akkor nem durva ez a 30 kg, hiszen ez leginkább víz lehetett.
3. Elképzelhető, hogy megerőltetted, de lehet vitaminhiánytól és folyadékhiánytól is.
90-ról 60-ra fogytam.
Vizhiány tuti nincs mert egész nap vedelek.:)
Vitaminokra meg próbálok oda figyelni,sok zöldséget,gyümölcsöt eszek,nyersen.
Semmiképpen ne fussál minden nap! Heti 1-2 pihenőnap kötelező.
A vádligörcs ilyen rendszeres futásnál nem valószínű, hogy a több futástól legyen, hacsak nem nagyon sokkal több a szokottnál. Sóhiány, folyadékhiány inkább okozhatja. Vagy esetleg éppen a pihenés hiánya.
1. 60 kilósan már futhatsz minden nap, normális cipőben, megfelelő terepen.
2. Tényleg nem egészséges. Milyen módszerrel csináltad, ha nem koplalással? Ennek kb. a fele lett volna normális. Vércukrodat nézték? Unokatesómnak ilyen nagy mértékű és gyors fogyás után derült ki a cukorbetegsége. Azért tudott ennyit fogyni. Másik tünet az állandó ivás és gyakori pisilés volt.
3. Nem. Magnézim- (vagy egyéb vitamin-)hiány miatt. Helytelen fogyás során gyakran alakul ki hiánybetegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!