Intim kérdés egy csivaváról, avagy egészséges a kutyám?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy 8 hónapos csivava fiút, nagyon kis tündér, akiktől elhoztam, azt mondták, egészséges, semmi baja, mégis van valami, ami aggaszt... Nem volt még fiú kutyám, szóval lehet, hogy buta kérdés, de a péniszének hogyan kell "mutatnia"? Úgy értem, úgy tűnik, mintha állandó izgalmi állapotban lenne, kint van a rózsaszín része, annak nem kéne visszahúzódnia? Fiú macskám volt, de neki visszament :P Ma sokat buszoztatták szegényt, meg ugye új gazdi, új környezet, az lehet, hogy a fokozott stressz miatt van neki így? De még akkor sem húzódik vissza, ha alszik, szóval lehet, hogy ez így normális? Vagy lehet, hogy beteg?2008. dec. 3. 22:20
1/5 anonim válasza:
Az én kutyámnak is úgy van, hogy kilátszik a rózsaszín rész. Kissé zavaró, mert ha lefényképezem figyelni kell, hogy az ne legyen benne :D meg olyan ciki, ha pl szüleimmel vagyunk kint és... hát nem tudom. Láttam sok kutyáról képet és többnek is úgy volt. Szerintem ez valamilyen szinten természetes. Amúgy az enyémnek télen nem annyira van kint. Nem tudom, remélem nincs semmi bajuk!
2/5 anonim válasza:
Nem betegség, teljesen természetes,az én kutyámnál is Így van.
3/5 A kérdező kommentje:
ó, köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam :)
2008. dec. 3. 22:54
4/5 anonim válasza:
azért annyira még ne. Ha ez az állapot tartósan fennáll, irritáció léphet fel, amit ha nyalogatni kezd akár komoly fertőzés is lehet a vége.
Szóval ideig óráig normális jelenség, de hosszabb idő után érdemes orvosnak megmutatni, főleg ha bepirosodik, vagy váladékozni kezd.
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta elvittem állatorvoshoz, mert megjelent egy kis seb rajta, de a doki azt mondta, hogy ezzel nem kell semmit kezdeni, nem betegségre utaló jel, csak kidörzsölődött, begyógyul magától... A hétvégén tényleg szépen gyógyult, erre újra kinyalogatta, vagy nem tudom, mit csinált vele, de vérzett kicsit :S Úgyhogy most majd elviszem másik dokihoz.
2008. dec. 7. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!