(tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de. ) Ez így jó egy egészséges fogyókúrás napi menünek?
egy kis adag lencsefőzelék reggel
egy alma
két-tojásos rántotta (tudom, hogy ott az olaj, de nem tudok tojást főzni:S)
1 virsli
és most befejezésnek ennék egy banánt
Ezt tudtam ma kihoz.. más nem is volt otthon..
Szerintetek? Mit változtassak rajta?
Megpróbálok nem bunkó lenni.
Tehát, amit írtál nem jó, vannak bizonyos elemei (pl. lencse, ) ami kifejezetten jó, de ez még így sem oké.
írj már légyszives egy privit, kor , nem, magasság, testsúly, heti edzésidő , edzésfajta adatokkal, akkor küldök konkért étkezési mintát is.
Egyébként szinte mindent változtatni kellene, a reggelin át a vacsoráig.
1. Reggelire lencse fura... :O inkább ebédre edd. Másrészről a lencseFŐZELÉK fhér lisztel készül... edd simán a lencsét, főzve + zöldséggel.
2. az alma tökéletes tízinek.
3. A tojásos rántotta gondolom olajjal készül... edd főzve a tojást, vagy lágytojásként, így nem kell olajat használnod (ami + kcal) Egyszerű főzni: beleteszed a vízbe, megvárod míg forrni kezd a víz aztán vársz még 10 percet, megpucolod a főtt tojást. Edd ZÖLDSÉGEKKEL!
4. Virsli tökéletes vacsira, zöldségekkel.
5. A gyümit étkezés ELŐTT kell enni, nem után mert megerjed a gyomrodban. Másrészről a banán elég kcal dús... szal óvatosan vele. 1 db tökéletes tízire, vagy ha nem vagy annyira éhes reggel akkor reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!