Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most kezdek konditerembe...

Most kezdek konditerembe járni. Milyen gyakorlatokat javasolnátok?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok, túl 2 szülésen, és szeretnék kicsit formásodni, feszesedni. Átlagos testalkatom van, fogyni nem szeretnék, inkább csak nőiesebb formát. Eddig itthon tornáztam Czanik Balázs capoeira dvd-re, illetve Béres Alexandrára, továbbá heti 1x úszni járok, és hétvégente futni. Milyen edzéstervet ajánlanátok konditerembe?
2012. febr. 2. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki ezt: [link]

Edzés után jó lenne egy proteun turmix, + az egész étrended legyen fehérjékben(sovány hús, túró, tojás) és jó minőségű szénhidrátokban (rizs, zabpehyely, krumpli, teljes kiőrlésű tészta + sok zöldség) gazdag.

2012. febr. 2. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Az étrendem változatos, és egészséges, külön főzni viszont nem tudok magamra, elég így is a családra. A linket még tanulmányozom, köszi.
2012. febr. 2. 10:46
 3/6 Ci.ara ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne befektetni egy személyi edzőbe" csinál egy edzéstervet megmutatja h kell szabályosan végezni és ha megkéred még sztem étrendet is fog csinálni elmondod h mit szeretnél és arra több gyakorlatot mutat.

Ha teheted akkor ne sajnálj ezért kiadni pár ezer forintot mert megtérül" :)

További Szép Napot :)

2012. febr. 2. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Sajnos nem állok abban a helyzetben, hogy ilyenbe fektessek pénzt, ezt a kondibérletet nyertem, egyébként nem is járnék. Csak így kihoznám belőle a legjobbat. Valami fogalmam van, hogy kell helyesen végezni a gyakorlatokat, mert gimiben 2 évig jártam kondizni, és ott megtanítottak rá. Csak az érdekel, hogy mely gépeket érdemes használnom, kb. milyen ismétlésszámmal,hány kilóval, hogy valamit érjen egyáltalán, és ne csak az időmet töltsem ott. :))
2012. febr. 3. 09:58
 5/6 Ci.ara ***** válasza:

4*10-t csinálj és ne pakold túl a súlyt ahogy írtad elég régen csináltad nehogy megerőltesd magad

kezdésnek kardiozhatnál (taposó gép bicikli fuss) aztán álló vádli combhajlító combfeszítő lábtológép (4*10-t csinálj)

felsőtest:

római pad, haspadok, fekvenyomás scott pad tricepsz csigán evezés, oldalra emelés és nagyjából átmozgattad magad" szintén 4*10 vagy 4*8 at csinál belőle

gyakorlatokat bodybuilder.hu-n megtalálod a pontos elvégzését vagy szólíts le vkit h mutassa meg a azt a gyakorlatot am meg elég sokan lesznek és biztos látni fogod a dolgokat :)

2012. febr. 3. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap már nem olvastam, köszi a választ, ez nagyon hasznos. :) Olvasgattam azóta sokat, igyekszem a legjobbat kihozni. :)
2012. febr. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!