18 éves vagyok! És hát szeretnék felszedni egy kis izmot a karjaimra és szeretnék egy kis mell izmot is! Nem szeretnék kondi terembe, járni inkább veszek súlyzót. Milyen súlyzót vegyek? Milyen gyakorlatokat végezzek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 17:10
1/3 anonim válasza:
Vegyél 2x10kilós súlyzót egy ideig jó, aztán ha van rúd valahol kint az udvarban vagy bent, akkor húzodkodhatsz, amennyit bírsz max, 1jó perc pihenő és kb 5sorozat, fekvőtámasz is jó azt úgy kezdtem hogy legelején gyenge voltam hozzá 50aztán naponta növeltem 2vel vagyis edzésenként, a súlyzót meg szerintem úgy elég ha kb 7-8x10 sorozat, bár én ennél 2szer többet csinálok de te ne XD
2/3 anonim válasza:
ne számíts nagy mellizomra, 2 db 10 kg-s súlyzótól. ha tényleg szép formás testet szeretnél akkor vagy járj konditerembe, vagy dobj össze egyet otthon ahogy tetszik. én 1 évig konditerembe jártam, majd adott volt a lehetőség hogy itthon felszerelkezzem olcsón. van fekvepadom 100 kg súllyal, tárogatógépem, csigásgépem, egykezeseim stb... szal most megveheted azokat az egykezeseket de azok kb semmit nem fognak érni.
3/3 anonim válasza:
Én az iskola Konditermébe szoktam járni. Teljesen ingyenes 0. orába bemegyek hétfőn szerdán meg pénteken . Ráadásul teljesen ingyenes. Ha van ilyen lehetőséged érdemes élni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!