Kondi+Dohányzás?
Mivel dohányoztam és a sport miatt hagytam abba, nagyjából eltudom mondani hogy milyen hatásai vannak a ciginek a kondival összefüggésben. Erőből visszavesz egy 20%-ot, az étvágyad nem lesz olyan jó, az emésztésed felgyorsítja és a fehérjefelszívódást is eléggé visszalöki. Testépítés szempontjából kizárólag káros hatást tudok mondani róla. Az aerob edzést a tüdőd miatt nem fogod bírni és amúgyis gyakori lesz (most még nem, de később) hogy nem bírod szusszal és nem arról lesz szó, hogy az izmaidat szétsokkoltad.
Oké, értem hogy nem dohányzol sokat de relatív hogy hol kezdődik a sok. Ha nem vagy annyira függő, tedd le a francba amíg még könnyű a dolgod. Mindenki azzal indult hogy csak néha, meg csak piához, aztán csak kaja után, meg szex után, aztán hoppá eltelt 1-2 év és napi egy doboz. Ne áltasd magad azzal hogy ez csak mással fordulhat elő, se azzal hogy leszokni könnyű. Mutathatok statisztikákat. 3-4-ik alkalomra szokott sikerülni a leszokás és iszonyatosan sok a visszaeső. Legyen eszed és hagyd a francba. Ha napi egy doboz cigi ára megmarad egy hónapban az lazán betakarja a multivitamint, a proteint. Vagy pl a erembe a bérleti díjat (oké ebben nem vagyok biztos, gőzöm sincs az árakról jó ideje).
Egy a lényeg: a dohányzás semmilyen sportághoz nem passzol, max a kannásbor-emelgetéshez, de azoknak meg már úgyis tök mindegy miben fordulnak fel. Én is idősebb fejjel kezdtem el sajnálni hogy a szüleim nem ütöttek-vágtak, mint a répát a cigi miatt.
ezt Drugs Bunnytól idézem :D hehehe xD
Mennyire árt a cigi/pia/drog? Nem foglalkozunk szellemi fogyatékosokkal, kérlek azonnal távozz, és kérj bocsánatot anyádtól. Esetleg beszélj meg vele egy utólagos abortuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!