Szerintetek ez igy jó összeállítás? (lent)
Nemrég leszoktam a cigiről,söröztem is napi szinten,ami miatt vannak rajtam +kilók.Elhatároztam,hogy heti 3*eljárok kocogni,mellette fekvőtámaszozok,és hétvégén meg uszni mennék 1-2órát.
Lehet ennek így eredménye?Mennyi idő kell hozzá,hogy látszódjon is? Tanácsokat ötleteket várok.
Köszi szépen,uszodába szoktam járni egyébként de nem rendszeresen,valahogy az uszás jobban megy mint a futás,uszásból nem okoz gondot a két óra nyugodt tempóban,futásbol viszont 10perc után kiköpöm a tüdőm,igy ezzel ovatosabb vagyok.Probálom fokozatosan.Kerékpározni is szoktam,csak igazábol eddig egyik sem volt rendszeres.Most viszont erősen elhatároztam magam.
A kajálásban tutira igazad van,állandóan éhes vagyok mint a farkas,pláne,hogy sört sem iszom,mert az is tele van kalóriával.Ez az éhség probléma sokáig fog tartani?
Köszi a választ amugy megy a zöld kéz!
Az úszás jó ötlet, megmozgat minden izmot, és nem roncsolja annyira az ízületeket, mint a futás. Ha viszont utóbbira adod a fejed, szerintem kocogás (és nem futás) közbeni gyors sétával lazíts, így sokkal gyorsabban "belejössz", hamarabb tudsz megtenni nagyobb távot.
Eredménye jó hogy lesz, csak kitartás kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!