Juliusra ki kéne "penduljek", valaki segitene edzéstervben?
Nyárra ossze kéne hozzak egy jó kis alakot! Nincs rajtam felesleg, 54kg vagyok es 169 cm magas! Formálodni szeretnek!
Ami a rendelkezésemre áll, az 2 db 1 kg os sulyzo, ugrálókotél( meri a kaoloriat), futoszalag! Ezekbol valaki osszetudna nekem allitnai egy jo edzéstervet? Mindnehol szeretnék feszesedi( foleg fenék es comb). Szivesen végzek tornagyakorlatokat is.
Ha ez számit: járok kezilabda edzesre heti 2 alkalommal; futást birom(régebben tobb versenyt is megnyertem megye szinten)
A futás vagy ugrálókötelezés mellé csinálj súlyzóval (jó lenne egy nagyobb, legalább 2db 5kg-os) guggolást, kitörést, lépcsőzést, ezek a legjobbak fenékre és combra.
A kaja is nagyon fontos, próbálj napi többször csirke-rizs, hal-krumpli kaját enni (+ minél több zöldség hozzá), reggel zabpehely, este túró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!