Nem akarok fogyni de a hasam nagy. Bővebben lent. Milyen edzést csináljak?
Észrevetted, hogy szopat? :D
Figyelj, ha te kisebbé akarod tenni a hasad, az fogyás. CSűrhetjük csavarhatjuk, de az. Fogyni pedig diétával lehet, mellé pedig valami kardióedzést végezz. Ennyi.
véded a hülyeséged , és utána levelet is írsz , amin elküldesz az anyá mba , és azt is elvárod hogy ne válaszoljak rá , buta vagy , egy hülye pi csa, aki elhatározta hogy ő bizony nem fog fogyni , ő felüléssel eltünteti a zsírt a hasáról
sok sikert , csináld csak, majd amikor 2-3 hónap múlva semmi változás , jöhet az újabb h*lye kérdés ," miért nem lett kisebb a hasam :("
egyébként nézd csak mit találtam
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
kísértetiesen hasonlít a 2 kérdés
csak annyit tornázz, hogy ha hasadból fogyjon le, a többi maradjon,
nekem is van pocakom és most akarom letornázni.
gondoltam hogy bővítem a napi mozgást. kis futás gimnasztika minden nap rendszeresen, és egy picit változtatok a táplálkozáson a mennyiségen és kicsit az összetételen,nem akarok csak sovány kaját enni de ésszel,így ha kevesebb kalóriát viszek be és többet égetek el mint eddig valószinűleg elkezd fogyni valahonnét.és ha a hasi izmaimmal meg azon a részen dolgoztatom magam akkor a lefogyott zsíros rész helyén felerősödnek az izmok és csak látszani fog lassan ,eltünik a pocak :) és nem sértődöm majd meg akkor már ha beszólnak :))
Tudom hogy már három éves a poszt de másnak még hasznos lehet..
Először is a kérdező vagy irreális énképpel rendelkezet ("tudom hogy nem vagyok husis kövér.. de képtelen vagyok a hízásra.. viszont a hasam nagyon nagy.." ?) vagy tényleg valami hastáji vagy hormonális problémája volt akkor tessék orvoshoz fordulni. (esetleg tényleg terhes volt csak nem jött rá.) :D
Annak a személynek volt igaza akivel leált veszekedni a kérdező -magyarán nincs helyi zsírégetés és nem létezik csoda diéta ami csak a hasat fogyasztja.
Aki mégis fogyni akkar elvesz a sok haszontalan könnyebb utnak tetsző információ halmazban. Valamint a sok ilyen helyzetben levő ember kihasználására létrehozott kondi termekben (ami tele van de senki nem edz..), illetve fogyasztó pirulák.. (van ami müködik de ezek nagy része vagy csalás vagy valamilyen drog ami addiktívá tehet, na a második verziót nem a reklámban látod.)
Itt van amít én tanácsolok:
-Nézz magad utána a dolgoknak, magyarán "sose higgye el senkinek semmit". Azt jelenti hogy meghalgatod és leszűröd a magad igazságát, így biztos lehetsz hogy nem esel bele olyan szituációba ami nem vezet sehová. (Élet más területén is megállja a helyét.
-Menj fel a kaloribazis.hu (kaloriabazis pont hu) weboldalra. Itt az étrendedet tudod írni. Mennyit vittél be és mennyit mozogtál le. Sokkal reálisabb képed alakul ki hány kalória is volt az a "kis csokoládé", valamint hogy a kerti munka után a "jutalom" jóval nagyobb volt mint amennyit lemozogtál. Ott is olvasd el nyugodtan a dolgokat sokkal részletesebben beszél errről.
-Kezdj el mozogni, minden fogyásnak egyben életmód váltásnak kéne lennie. Mi értelme van lefogynod 1-2 év alatt, ha ugyanennyi időre rá már ismét visszahíztál.
-A legjobb mozgásformák amik kifejezetten fogyásra mennek azok az úszás, biciklizés valamint a séta trio. A futás nagyon sok helyen ajánlják de ez az izom tömeg csökkentő hatása miatt nem jó.
-Izom. Mi fogyaszt többet egy 100 lóerős vagy egy 500 lóerős motor. Természetesen az utóbbi. Először izmosodj meg és mire észre veszed nem fogytál sokat viszont rengeteg centi lement, és hogy miért? Egyszerűen lement a zsír és amit helyette kaptál az izom tömmeg lett. Hölgyek válasza most lehetne, hogy nem akarnak széles férfias válakat. Akkor edz lábra és fenékre. A férfiaknak a felsőtestük a nőknek az alsó testük az erősebb. Persze ha egy kis erőre akarsz szert tenni az sem árt. (itt tudom ajánlani a fegyenzedzést aminek tényleg a lényege, hogy nullárol visz fel egy elég erős szintre- no persze nem mindenkinek ugyanaz müködik.
Remélem legalább egy valakinek segíthettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!