Nem baj ha kimarad az edzés?
Figyelt kérdés
Elhatàroztam, h minden nap tornázni fogok, mivel szeretném feszesebbé tenni a testem nyàrig. A tegnap eléggé meg mozgattam minden porcikàmat ès annyira izom làzam van, h még járni is alig birok. Az baj lenne ha ma kihagynàm?2012. jan. 21. 20:22
11/17 anonim válasza:
Azért egy kis szex levezetőnek?D
12/17 A kérdező kommentje:
Rendben, miért is ne, majd holnap fölhivom a baràtomat:-P
2012. jan. 21. 20:45
13/17 anonim válasza:
Ez hatalmas! :D gratula kedves kérdező :) ez frappáns volt ez az utolsó :)
14/17 anonim válasza:
Én csak akkor szoktam kihagyni az edzést ha nagyon nem fér bele az időmbe vagy rohadtul elfáradtam.....
Személy szerint mikor izomlázam van akkor szeretek is rágyúrni mert akkor enyhül vagy el is múlik.
Mondjuk a kardióval azért kicsit más volt a helyzet, de azzal is így csináltam 2-3 nap alatt akkor is elmúlt.
Én erre mindig azt mondom meg mondják, h "minden fejben dől el" :)
15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg enyhül az izomlàz ha rà gyurni. A tegnap mègis átmozgattam magam, igaz nehez volt eleinte, de nagyon jót tett.
Na de a mai tuti kimarad, eleget mozogtam szánkózás közben:-D
2012. jan. 22. 21:20
16/17 anonim válasza:
aaaa arra van hó???
Erre 1 deka sincs kicsit szemetel az eső és van vagy 8 fok most is :S
(az előző vagyok)
17/17 A kérdező kommentje:
Van bizony, igaz kezd már olvadni, de mèg ma lehetett szánkòzni:) Mèg szerintem ti felétek is fog esni kedves elõzõ:)
2012. jan. 22. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!