Szeretnék pár kilótól megszabadulni, de itthon egyedül semmi kedvem elkezdeni tornázni. Mit tegyek?
múltkor pára alkalommal tornáztam esténként volt is elég rendesen izomlázam (ez jó jel?) viszont abbahagytam mert semmi kedvem felkelni egyedül és tornázni. hamar feladom. futni sincs kedvem elmenni, mert olyan érzésem van hogy mindenki engem bámul pedig esetleg pár szomszéd láthatna -.- a diétázás megint nem az én "műfajom".. és nagyon unom már hogy szeretném, szeretném de semmi változás. esetleg tudnátok ajánlani valami ilyen edzés videót (fenékre és combra, meg esetleg hasra is.) ja amúgy mellesleg heti 2x 1 órát járok táncolni már évek óta, de mégis...
előre is nagyon szépen köszönöm.
KIFOGÁS, KIFOGÁS, KIFOGÁS.
Erről szólt az írásod. Ha ennyire gyenge vagy, akkor hagyd a p.csába, hadd ne mi vegyünk már rá téged, hogy megmozdulj.
Ja, és a rossz hír az, hogy diéta nélkül a büdös életben nem fogsz fogyni.
Na igen, van egy olyan mondás, hogy: "Aki meg akar tenni valamit, az talál rá módot, aki nem, az talál kifogást!"
De ettől függetlenül az egyedül futást nem ajánlom, tekintve a mai magyar közbiztonságot. Én Budapesten kellős közepén lakom és itt lehetetlenség futni. Viszont én esténként aerobic DVD-re tornázom és szobabiciklizem, pedig napi 12 óra munka és suli mellett iszonyatosan nehezen veszem rá magam néha. Az a rossz hírem van számodra, hogy megoldható, ha nagyon akarod, de a te írásodból tényleg az látszik, hogy kifogást kifogásra halmozol.
Hajrá, kezdd el és menni fog az! Ha pedig látványos fogyást szeretnél és nem akarsz, a diéta elkerülhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!