Milyen gyorsan és mennyire tud az izom növekedni?
Úgy gondolom hogy megvan nekem az étrendemben a napi fehérje szükséglet és a ch is.
70+kg vagyok és pl.az izom mondjuk 3hónap alatt mennyit tud növekedni, mennyi kg izmot lehet felszedni?
de én már 3 éve edzek és mondom hogy tényleg rendes, brutális az étrendem és ezért kérdezem mert ha tömegelek akkor tudni akarom hogy kb mennyi izom lesz és mennyi zsír?
1:1 arány nem lehet vagy 1:2 vagy 2:1 ??
ja ha már három éve edzel akkor örülj 1kiló izmot felszedsz.
az hogy mennyi lesz a zsír mellé nem lehet megmondani,ember és táplálkozás függő.
én magamon úgy veszem észre hogy az izom az elég jól jön fel mert ugye van fehérje napontaelég, és a ch az meg brutális úgy hogy ezért nem tudom hogy sok lenne -e a zsír vagy nem?
ja és ha valaki akar menni versenyre pl.egy kisebb amatőr versenyre akkor annak a testzsírszázaléka mennyi lehet?
5-10%???
/de ha pl.egy 85-90kg-os ember leszálkásítana 75-80kg-ra/
na de álljunk csak meg
az a 85-90kilós ember hány% os testzsíralt rendelkezik?
a tükör fogja meg mondani hogy alkalmas vagy e a versenyre,nem kell mérni a %ot a tükörben látod hogy kell e még szárazabbnak lenned vagy elég keresztszálkás meg eres vagy e már.
ha vizesen indulsz versenyen,persze indulhatsz csak a végén fogsz végezni mert nem tudod rendesen meg mutatni a fizikumodat.
oké értem.
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!