Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyorsan és mennyire...

Milyen gyorsan és mennyire tud az izom növekedni?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom hogy megvan nekem az étrendemben a napi fehérje szükséglet és a ch is.

70+kg vagyok és pl.az izom mondjuk 3hónap alatt mennyit tud növekedni, mennyi kg izmot lehet felszedni?

2012. jan. 19. 12:50
 1/8 dirtboy ***** válasza:
igen változó,kezdő vagy szóval akár 3kiló is felmehet
2012. jan. 19. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:

de én már 3 éve edzek és mondom hogy tényleg rendes, brutális az étrendem és ezért kérdezem mert ha tömegelek akkor tudni akarom hogy kb mennyi izom lesz és mennyi zsír?

1:1 arány nem lehet vagy 1:2 vagy 2:1 ??

2012. jan. 19. 12:55
 3/8 dirtboy ***** válasza:

ja ha már három éve edzel akkor örülj 1kiló izmot felszedsz.

az hogy mennyi lesz a zsír mellé nem lehet megmondani,ember és táplálkozás függő.

2012. jan. 19. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:

én magamon úgy veszem észre hogy az izom az elég jól jön fel mert ugye van fehérje napontaelég, és a ch az meg brutális úgy hogy ezért nem tudom hogy sok lenne -e a zsír vagy nem?

ja és ha valaki akar menni versenyre pl.egy kisebb amatőr versenyre akkor annak a testzsírszázaléka mennyi lehet?

5-10%???

2012. jan. 19. 13:01
 5/8 dirtboy ***** válasza:
5-6% ha jól tudom
2012. jan. 19. 13:04
 6/8 A kérdező kommentje:
de ha pl.egy 85-90kg-os ember leszálkásítana 75-80kg-ra és már úgy jól nézne ki csak több lenne mint 5-6% akkor érdemes neveznie versenyre????
2012. jan. 19. 13:09
 7/8 dirtboy ***** válasza:

/de ha pl.egy 85-90kg-os ember leszálkásítana 75-80kg-ra/

na de álljunk csak meg

az a 85-90kilós ember hány% os testzsíralt rendelkezik?

a tükör fogja meg mondani hogy alkalmas vagy e a versenyre,nem kell mérni a %ot a tükörben látod hogy kell e még szárazabbnak lenned vagy elég keresztszálkás meg eres vagy e már.

ha vizesen indulsz versenyen,persze indulhatsz csak a végén fogsz végezni mert nem tudod rendesen meg mutatni a fizikumodat.

2012. jan. 19. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:

oké értem.

köszi a válaszokat.

2012. jan. 19. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!