Még a legjobb zsírégetők is kábé semmit sem érnek, max egy tökéletes diéta mellett segítenek 1-2%-ot.
Őszintén szólva ez a termék szerintem még annyit sem tesz hozzá, ismeretlen gyártója van, a leírásban pedig a marketingszövegen kívül semmi sincs leírva az összetevőkről. Szerintem a pénzt inkább költsd tökéletes étrendre, vagy ha ez megvan, akkor fehérjére, glutaminra, bcaa-ra, vitaminra.
ne vedd meg
fogyókúrás diéta és aerob beválik,az ilyen drága zsákbamacskát hagyd meg másnak
Sp meg az év férfielőadója volt itthon. Ettől már nem szar?
A nutrex számomra ismeretlen, egy ismeretlen honlapon, egy ismeretlen termékkel. Semmi értelmeset nem írnak alá, csak a szokásos marketingf.szságot. Felőlem megveheted, de mint mondtam, még az ismertebb zsírégetők hatása is jóval elmarad az ígértektől.
Ja ás egyébként a kókuszzsír nem tud lerakodni a szervezetben és bontja a többi zsírt!
Olvasd el /neten is nézz utána, de a könyvet is érdemes megvenni/:
"Fogyás kókusz zsírral
Az 1940-es években az amerikai farmerek az akkor még Amerikában olcsón beszerezhető kókuszolajjal próbálták felhizlalni sertéseiket. A hízókúra nem vált be: a disznók ahelyett, hogy hízásnak indultak volna, fogyni kezdtek, majd kifejezetten arányossá, szálkássá váltak. Így a farmerek abbahagyták a kókuszolaj adagolását és áttértek a kukorica-, valamint szójaolajra.
A kókuszolaj energiává alakul és nem zsírpárnává! A kókuszolaj zsírsavjai szerkezetüket tekintve alapvetően különböznek a többi étkezési olaj zsírsavjaitól. Az étkezési olajak általában hosszú szénláncú zsírsavakból tevődnek össze. A kókuszolajat ezzel ellentétben főként közepes szénláncú zsírsavak alkotják. Ezek a vékonybélből közvetlenül felszívódnak, így nem vesznek részt a zsíranyagcserében. Ehelyett közvetlenül felhasználódnak a a mozgást végző vázizmokban. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!